Lezilebovich Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 4 hours ago, Svarog said: https://www.bleepingcomputer.com/news/technology/apple-rejects-new-name-x-for-twitter-ios-app-because-rules/ Apple store traži minimum 2 karaktera za ime aplikacije. Tako da je trenutno X u nekom limbu na iOS platformi jer je promenjen logo i još neki detalji, a naziv i neki drugi nisu. Na Androidu isto neki pičvajz jer je Twitter duboko zakucan tj predefinisan u nekim verzijama Android OS instalacija. Ovo je sigurno najmanje promisljen ribrending ikada ... ili bas suprotno ako se gleda iz perspektive da nema loseg publiciteta Link to comment
morgana Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 jao brate kako on smara sa buzz-om i x smara, ime kao za zlu korporaciju kakvu su osamdesetih sajberpankeri predvidjali za 21. vijek, nepotrebno tvrdo, ko da ionako pola tviterasa nisu nekakve slavske tetke i ujaci 3 Link to comment
Mil@n Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 5 hours ago, Lezilebovich said: Ovo je sigurno najmanje promisljen ribrending ikada ... ili bas suprotno ako se gleda iz perspektive da nema loseg publiciteta Ne, ovo je toliko glupavo sve, da se to rečima ne može opisati. Čovek je prso ko lajisna. Ovo je verovatno najgori marketing stunt na ovom nivou, like, ikada. Kao da ga je kupio da ga sjebe. 3 Link to comment
jms_uk Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 8 hours ago, mraki said: Kod mene stoji x 8 hours ago, Patty Lee said: I kod mene Kao naziv aplikacije, ili logo? Link to comment
ragasto Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 5 hours ago, Lezilebovich said: Ovo je sigurno najmanje promisljen ribrending ikada ... ili bas suprotno ako se gleda iz perspektive da nema loseg publiciteta Biće da je baš to, kako god zvučalo. Te fore mu za sada prolaze, videćemo dokle. Link to comment
mraki Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 (edited) Oboje @jms_uk Edited August 1, 2023 by mraki Link to comment
Patty Lee Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 9 minutes ago, jms_uk said: Kao naziv aplikacije, ili logo? I jedno i drugo, i u AppStore-u isto. Link to comment
ducca Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 To je taj bard slobodne reči: https://apnews.com/article/elon-musk-lawsuit-cchd-twitter-x-hate-speech-extremism-434a80631f9e76833ee30387c04dd290 Inače meni i dalje ptica i naziv nepromenjeni, i na ikoni i kad se udje u app (nadam se ostane tako, mada se noću budim u goloj vodi strepeći da me ujutru očekuje X) 2 Link to comment
dragance Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Kakav narcisoidni panj i debil 2 Link to comment
jms_uk Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 19 minutes ago, ducca said: Inače meni i dalje ptica i naziv nepromenjeni, i na ikoni i kad se udje u app (nadam se ostane tako, mada se noću budim u goloj vodi strepeći da me ujutru očekuje X) Tek kad uradis apdejt aplikacije. 1 Link to comment
ducca Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Apdejt ionako radim 2 put godišnje. Taman ću da proredim na 0 puta. 1 Link to comment
Recommended Posts