reg Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Beše se i PJ Dozier povredio nakon solidnih partija pred potpisivanje novog ugovora. Baš nemaju sreće sa povredama. 1
Amos Posted August 11, 2023 Author Posted August 11, 2023 Šta će Ajverson i Stokton u istom timu, nidje veze. 2 1
goofs Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Još je bolje pitanje kako je neko stavio Medžika i MJ23 u isti tim i očekivao da bude neke dileme oko izbora. 9
Hele Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 (edited) Pa sve je neidje veze, kakvi su ovo timovi, ovo nikako nije 20 najboljih svih vremena? Robertson, Vest, Tomas... su ispred Pola, a i Stokton tu smrducka malo, Bil i Vilt su i dalje ispred Jokica, a bogami i ispred Hakima. A mislim da su i dalje i ispred Jokica i M.Meloun i Robinson. Barkli je isto ispred K.Melouna, prilicno sam siguran, a ni Janis nije jos stigao Irvinga rekao bih. A i za Bejlora je pitanje. Negde nije toliko jasno i podlozno je diskusiji, ali Vilt i Bil su top 10 igraci ili bar top 12 i medju ovih 20 sigurno moraju da upadnu i Kris Pol nije top 20 igraca ili top 4 plejmejkera svih vremena. To su cinjenice. Najveci problem je guranje Pola, dokle vise? Pa na ovom Fajnal foru je jasno ko ne bi osvojio, tim koji ima Krisa Pola. Edited August 11, 2023 by Hele
Filozof manijak Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 team 3 bez Jokića, umesto njega Šek Tačno se vidi da je ovo neki naš pravio Btw, Jokić je nepotraban u ekipi koja ima Medžika i Džordana
Filozof manijak Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 šta će ti 3 kreatora u timu? Šek je tu da završava asiste na obruču
Filozof manijak Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Ja bih Jokaru postavio u petorku sa Poštarom (nevezano za ove timove ), da centar i četvorka piče pikenrol, to mi je nešto najsegsije u košarci 1
Recommended Posts