JohnnyD Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 4 hours ago, Filozof manijak said: Danas kolektivna depresija u Srbalja, još i ponedeljak Bilo bi da je Nolo izgubio... ovako, tjah.
Shan Jan Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Pa Debeli je celu utakmicu gurao, mislim da je jedva docekao da Marej preuzme malo na sebe. 2
cedo Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 6 hours ago, J.R. Cash said: Ma to je ok odluka. Pre ce odbrana u ovoj situaciji da napravi mentalni propust i ostavi trojku nego posle tajmauta. kako ne koliko je bilo do kraja? 10-15 sekundi ? imali su barem jedan tajmaut do kraja, a mislim i vise za 15 sekundi moze da se odigra bar dva napada i da probas trista stvari, ne samo trojku, bio je bonus to moze da bude jos 5 minuta utakmice ovako su pola od tog vremena potrosili da predju u protivnicku polovimu te je odbrana ionako bila postavljena
Micko8 Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 (edited) Kakve glupe frazetine, pustili Jokica da daje svoje a ostali igraci bili odseceni, ne moze svaka utakmica da bude ista, tu se i protivnik nesto pita Da Jokic nije ubacivao svoje poene , Majami bi resio utakmicu vec u trecoj cetvrtini, koliko su gluposti samo pravili Denverovi igraci. Eto ostavio im je Jokic +8 poena na kraju poslednje cetvrtine. Razliku koju su prokockali za dva minuta kada im je Jokic bio na klupi, tupavi Dankan je pravio krugove oko one vucibatine Marej-a. Sledece dve utakmice ce biti blow out-i za Majami a poslednja utakmica u seriji u Denveru bice zanimljiva do nekih 5,6 minuta poslednje cetvrtine i tu ce Majami prelomiti utakmicu i osvojiti titulu. Edited June 5, 2023 by Micko8 1
Hele Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Da li je realno da ovi ne mogu za tri dana da ovo montiraju i aplouduju nego kace sad, dan posle druge tekme, kad nema smisla vise 🤦♂️
Krošek Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Uklonjen određen broj postova koji vuku priču dalje od teme. 1
Defunctus Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Zbog ovakvih momenata Portera i Mareja ne zalim Denver jedne sekunde, totalno odsustvo logike. 1
J.R. Cash Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 3 hours ago, April said: Ne, a ona silazna putanja je rešila meč Ne moze celendz ako nista nije dosudjeno. 1
Fins fleet Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 13 minutes ago, J.R. Cash said: Dallas nema sta da da Lakersima osim Luke.
Svarog Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 1 hour ago, Fins fleet said: Dallas nema sta da da Lakersima osim Luke. 40 budućih pikova prve runde.
Fins fleet Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 17 minutes ago, Svarog said: 40 budućih pikova prve runde. Nemaju ni to, dali za Kyrie-a 1 1
Filozof manijak Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 1 hour ago, ToniAdams said: jersmo samo zli gli i ja tim majami? I ja sam 1
freakns Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 najlepsi detalj ovogodisnjeg playoffa se desio posle ove tekme. Spoelstra kojem je verovatno dopizdelo vise, na kulturan nacin reko kokoski Ramoni Shelburne da prestane da lupeta celi dan danas pricaju kako je Miami dobio jer je Jokic bio scorer a ne facilitator. ummmm... Jokic kao scorer doveo Nuggetse na +8 posle 3 cetvrtine. Jokic kao scorer, Nuggetsi imali bolji ortg nego u gm1. Heat je dobio bukvalno jer su Murray, KCP i MPJ celo vece kasnili u rotacijama i onda su ovima suteri ostajali sami ili ih Adebajo jebo sa short rolla. ljudi celo vece sutiraju ko na treningu, a kreteni pricaju o Jokicu scoreru a ne facilitatoru...
Recommended Posts