Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Filozof manijak said:

Danas kolektivna depresija u Srbalja, još i ponedeljak :sad:

Bilo bi da je Nolo izgubio... ovako, tjah. 

Posted

Pa Debeli je celu utakmicu gurao, mislim da je jedva docekao da Marej preuzme malo na sebe. 

• +1 2
Posted
6 hours ago, J.R. Cash said:

Ma to je ok odluka. Pre ce odbrana u ovoj situaciji da napravi mentalni propust i ostavi trojku nego posle tajmauta.

kako ne

koliko je bilo do kraja? 10-15 sekundi ? 

imali su barem jedan tajmaut do kraja, a mislim i vise

za 15 sekundi moze da se odigra bar dva napada i da probas trista stvari, ne samo trojku, bio je bonus

to moze da bude jos 5 minuta utakmice

ovako su pola od tog vremena potrosili da predju u protivnicku polovimu te je odbrana ionako bila postavljena

Posted (edited)

Kakve glupe frazetine, pustili Jokica da daje svoje a ostali igraci bili odseceni, ne moze svaka utakmica da bude ista, tu se i protivnik nesto pita :isuse:  Da Jokic nije ubacivao svoje poene , Majami bi resio utakmicu vec u trecoj cetvrtini, koliko su gluposti samo pravili Denverovi igraci. Eto ostavio im je Jokic +8 poena na kraju poslednje cetvrtine. Razliku koju su prokockali za dva minuta kada im je Jokic bio na klupi, tupavi Dankan je pravio krugove oko one vucibatine Marej-a. Sledece dve utakmice ce biti blow out-i za Majami a poslednja utakmica u seriji u Denveru bice zanimljiva do nekih 5,6 minuta poslednje cetvrtine i tu ce Majami prelomiti utakmicu i osvojiti titulu.

Edited by Micko8
  • -1 1
Posted

Da li je realno da ovi ne mogu za tri dana da ovo montiraju i aplouduju nego kace sad, dan posle druge tekme, kad nema smisla vise 🤦‍♂️

Posted

Uklonjen određen broj postova koji vuku priču dalje od teme.

• +1 1
Posted

image.png.d95a9771d119217b06c990a32547d513.png

Zbog ovakvih momenata Portera i Mareja ne zalim Denver jedne sekunde, totalno odsustvo logike.

• +1 1
Posted
3 hours ago, April said:

Ne, a ona silazna putanja je rešila meč

Ne moze celendz ako nista nije dosudjeno.

• Hvala 1
Posted (edited)

Edited by J.R. Cash
Posted

jersmo samo zli gli i ja tim majami?

• +1 2
  • Haha 1
Posted
13 minutes ago, J.R. Cash said:

Dallas nema sta da da Lakersima osim Luke.

Posted
1 hour ago, Fins fleet said:

Dallas nema sta da da Lakersima osim Luke.

40 budućih pikova prve runde.

Posted
17 minutes ago, Svarog said:

40 budućih pikova prve runde.

Nemaju ni to, dali za Kyrie-a

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, ToniAdams said:

jersmo samo zli gli i ja tim majami?

I ja sam

• +1 1
Posted

najlepsi detalj ovogodisnjeg playoffa se desio posle ove tekme.

Spoelstra kojem je verovatno dopizdelo vise, na kulturan nacin reko kokoski Ramoni Shelburne da prestane da lupeta :heart:

celi dan danas pricaju kako je Miami dobio jer je Jokic bio scorer a ne facilitator. ummmm... Jokic kao scorer doveo Nuggetse na +8 posle 3 cetvrtine. Jokic kao scorer, Nuggetsi imali bolji ortg nego u gm1. Heat je dobio bukvalno jer su Murray, KCP i MPJ celo vece kasnili u rotacijama i onda su ovima suteri ostajali sami ili ih Adebajo jebo sa short rolla. ljudi celo vece sutiraju ko na treningu, a kreteni pricaju o Jokicu scoreru a ne facilitatoru... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...