Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted

Fali samo Beni Hil muzika

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ovi koraci Smarta, cudan pokusaj dodavanja ali izbacio loptu na vreme, videlo se jasno na snimku. Zato Kariju, Lebronu, Hardenu i ostalima pustaju po 3-4 koraka opusteno.

Los Boston ali Majami kao sto napisah ranije na nivou Liona i Albe, s tim sto Dzimi deluje umorno pa se i on raspada. Seltiksi da su imali 30% za 3 bilo bi 25 razlike, ovako samo 7 pred zadnju. Ne bi me cudilo da ovi podivljaju i okrenu. 

• Tužno 1
Posted

tezak hrkljus

boston ne sluzi sut za 3, a majami poradja svaki napad

tesko ce oni okrenuti ovo, imali su priliku da skroz pridju krajem trece sad

Posted

Lauri kreira sa niskog posta 🤡

Posted
3 minutes ago, Zli Gli said:

Ovi koraci Smarta, cudan pokusaj dodavanja ali izbacio loptu na vreme, videlo se jasno na snimku. Zato Kariju, Lebronu, Hardenu i ostalima pustaju po 3-4 koraka opusteno.

Los Boston ali Majami kao sto napisah ranije na nivou Liona i Albe, s tim sto Dzimi deluje umorno pa se i on raspada. Seltiksi da su imali 30% za 3 bilo bi 25 razlike, ovako samo 7 pred zadnju. Ne bi me cudilo da ovi podivljaju i okrenu. 

Brt, ovi iz Majamija imaju sut iz igre 32%, ti kukas na procenat trojki kod Bostona.

Posted

Mislim da Will Barton ne bi odigrao ovako loše kao Jimmy večeras.

• +1 1
Posted

umorih se gledajuci ovo, a nisam ni gledao prvo poluvreme

Posted

zapalili se i igraci i navijaci majamija :D

sta je svirano batleru malopre? kako nije ni kos ni faul u napadu?

Posted
5 minutes ago, Lancia said:

Brt, ovi iz Majamija imaju sut iz igre 32%, ti kukas na procenat trojki kod Bostona.

Normalno da kukam bas zato, trebalo je biti +25

Nosena Tejtuma koja se inace u NBA ne svira i evo preokreta. Dajte im pobedu, ne mora se igrati do kraja, em Boston ocaj em sudije. 

Posted
3 minutes ago, Mos said:

Mislim da Will Barton ne bi odigrao ovako loše kao Jimmy večeras.

Jos ce da kresne tripl dabl :D

Posted

Kakav call da se prizna ovo 😂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...