Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 22/23

Featured Replies

Murray igra mozda i najbolju utakmicu u sezoni.

• Replies 9.1k
  • Views 546.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

episode 15 legends of bikini bottom: the monster who came to bikini bottom GIF by SpongeBob SquarePants

Richard Jefferson će da se usere od muke :lolol:

Redik da komentariše svaku tekmu Denvera koju prenose na ESPN-u. Sad vidim da Dempsi intervjuiše Jokića, ja nikako nisam mogao da ubodem Altitude prenos.

Lik ovo postuje nakon ove utakmice

On se iz early Jokić stan-a izgleda prešaltao u svedenverskog hejtera. Views, garant.

Kingsi su 1 game behind od drugog mesta na zapadu :ph34r:

divcev rad napokon stigao na naplatu :fantom:

nego gledam, denver kao prvi po trenutnom plasmanu ide na kliperse u prvom krugu, pa na pobednika finiks-gsw u drugom

dok memfis kao drugi ide na minesotu, a potom na boljeg iz duela sakramenta i dalasa

malo mi lakse deluje ova druga putanja :D 

Edited by pbg12345

Nuggetsi sa 9-9 do kraja sezone su osigurali top 3 i teorijski jer Phoenix ne moze da ih stigne. Memphisu bi trebalo 17-3 da ih prestignu a Kingsima 17-3 i pobeda u poslenjem mecu sezone u Denveru. sa 12-6 niko ne moze da ih stigne ni teorijski.

10 od sledecih 11 igraju protiv timova sa istoka. jedina tekma protiv zapada im je @ San Antonio. 

ko ce s kime da igra je poslednje o cemu treba da razmisljaju. njihovo je da budu prvi, a ostali neka se tuku

1 hour ago, pbg12345 said:

divcev rad napokon stigao na naplatu :fantom:

nego gledam, denver kao prvi po trenutnom plasmanu ide na kliperse u prvom krugu, pa na pobednika finiks-gsw u drugom

dok memfis kao drugi ide na minesotu, a potom na boljeg iz duela sakramenta i dalasa

malo mi lakse deluje ova druga putanja :D 

Mnogo će zavisiti od toga kad se Memfisu vraća Adams, rekoše ovi noćas da imaju neki jeziv skor u gostima. Nisu oni baš toliko sigurni za drugo mesto. Plus Denver igra dva puta još protiv Finiksa i ne bi me čudilo da baš za neku od tih utakmica bude povredjenih™.

zamisli

hvata skok

dodaje slobodnom igracu

ovaj pogadja

shameless ... bilda statistiku

kako moze da tako besramno skace i dodaje

koja nemoc i bolest :D 

• Popular Post

cedo, zista ne znam kako ovo da ti saopstim, ali simmons je ironican. 

valjda se sprda covek

a i ima tema o jokicu, bas ubija sve ovo

ne samo pominjanje jokica, to se nekako podrzaumeva,nego ove besmislene price 

Jokicu je cela ova prica samo donela na popularnosti. Par budala lupa gluposti zarad publiciteta, a jedno 99 posto ljudi koji prate NBA-a se aktiviralo da brani Jokica, iako vecina njih ranije nije ni bila neki fan. Plus Jokic ima taj savrseno postavljan narativ da ako poznajes kosarku, onda i cenis u potpunosti sta Nikola sve radi, a svi, jelte, vole da budu pametni i strucnjaci.

18 minutes ago, Mos said:

Mnogo će zavisiti od toga kad se Memfisu vraća Adams, rekoše ovi noćas da imaju neki jeziv skor u gostima. Nisu oni baš toliko sigurni za drugo mesto. Plus Denver igra dva puta još protiv Finiksa i ne bi me čudilo da baš za neku od tih utakmica bude povredjenih™.

ma nebitan je memfis, nego prosto kako sad stvari stoje, bolji je raspored za drugog nego za prvog

u teoriji :)

a i menjace se to do kraja

denver kao prva ekipa zapada, druga u ligi i ekipa sa najboljim skorom kuci naravno i ne treba sve to preterano da zanima

gledam sad od ta 4 poraza kuci, dva su od pistonsa i oklahome

a u dve od cetiri, protiv pistonsa i niksa nije igrao jokic

bas su dobri kuci, valjda ce to ove godine preneti i u PO

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.