reg Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Redik da komentariše svaku tekmu Denvera koju prenose na ESPN-u. Sad vidim da Dempsi intervjuiše Jokića, ja nikako nisam mogao da ubodem Altitude prenos.
zorglub Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 On se iz early Jokić stan-a izgleda prešaltao u svedenverskog hejtera. Views, garant.
pbg12345 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 (edited) divcev rad napokon stigao na naplatu nego gledam, denver kao prvi po trenutnom plasmanu ide na kliperse u prvom krugu, pa na pobednika finiks-gsw u drugom dok memfis kao drugi ide na minesotu, a potom na boljeg iz duela sakramenta i dalasa malo mi lakse deluje ova druga putanja Edited March 4, 2023 by pbg12345 3
freakns Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Nuggetsi sa 9-9 do kraja sezone su osigurali top 3 i teorijski jer Phoenix ne moze da ih stigne. Memphisu bi trebalo 17-3 da ih prestignu a Kingsima 17-3 i pobeda u poslenjem mecu sezone u Denveru. sa 12-6 niko ne moze da ih stigne ni teorijski. 10 od sledecih 11 igraju protiv timova sa istoka. jedina tekma protiv zapada im je @ San Antonio. ko ce s kime da igra je poslednje o cemu treba da razmisljaju. njihovo je da budu prvi, a ostali neka se tuku
Amos Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 1 hour ago, pbg12345 said: divcev rad napokon stigao na naplatu nego gledam, denver kao prvi po trenutnom plasmanu ide na kliperse u prvom krugu, pa na pobednika finiks-gsw u drugom dok memfis kao drugi ide na minesotu, a potom na boljeg iz duela sakramenta i dalasa malo mi lakse deluje ova druga putanja Mnogo će zavisiti od toga kad se Memfisu vraća Adams, rekoše ovi noćas da imaju neki jeziv skor u gostima. Nisu oni baš toliko sigurni za drugo mesto. Plus Denver igra dva puta još protiv Finiksa i ne bi me čudilo da baš za neku od tih utakmica bude povredjenih™. 1
cedo Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 zamisli hvata skok dodaje slobodnom igracu ovaj pogadja shameless ... bilda statistiku kako moze da tako besramno skace i dodaje koja nemoc i bolest
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2023 Popular Post Posted March 4, 2023 cedo, zista ne znam kako ovo da ti saopstim, ali simmons je ironican. 7 7
pbg12345 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 valjda se sprda covek a i ima tema o jokicu, bas ubija sve ovo ne samo pominjanje jokica, to se nekako podrzaumeva,nego ove besmislene price 3
Hele Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Jokicu je cela ova prica samo donela na popularnosti. Par budala lupa gluposti zarad publiciteta, a jedno 99 posto ljudi koji prate NBA-a se aktiviralo da brani Jokica, iako vecina njih ranije nije ni bila neki fan. Plus Jokic ima taj savrseno postavljan narativ da ako poznajes kosarku, onda i cenis u potpunosti sta Nikola sve radi, a svi, jelte, vole da budu pametni i strucnjaci. 2
pbg12345 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 18 minutes ago, Mos said: Mnogo će zavisiti od toga kad se Memfisu vraća Adams, rekoše ovi noćas da imaju neki jeziv skor u gostima. Nisu oni baš toliko sigurni za drugo mesto. Plus Denver igra dva puta još protiv Finiksa i ne bi me čudilo da baš za neku od tih utakmica bude povredjenih™. ma nebitan je memfis, nego prosto kako sad stvari stoje, bolji je raspored za drugog nego za prvog u teoriji a i menjace se to do kraja denver kao prva ekipa zapada, druga u ligi i ekipa sa najboljim skorom kuci naravno i ne treba sve to preterano da zanima gledam sad od ta 4 poraza kuci, dva su od pistonsa i oklahome a u dve od cetiri, protiv pistonsa i niksa nije igrao jokic bas su dobri kuci, valjda ce to ove godine preneti i u PO 1
Recommended Posts