maheem Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 5 minutes ago, boldrock said: U čemu je fora sa ovim odvratnim sivim parketima? Valjda da asocira na beton poreklo. Meni su super. 1 1
omiljeni Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Dwightara prošle godine bio #6 u NBA ligi po 3pt% sa .533 (8/15) da se rodio 10 godina kasnije napravili bi od njega snajpericu
goofs Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Na svu sreću pa se nije rodio, jer bi onda verovatno bio Brook Lopez 2 (Robin?). Duajt je poslednjih godina sprdnja, ali u svom primeu je bio najdominantniji centar lige.
Micko8 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 (edited) Period koji je imao najmanje kvaliteta na centarskoj poziciji u NBA ligi . Meni je licno bolji igrac bio Pau Gasol za dve, tri, klase ali o ukusima ne vredi raspravljati. Edited March 3, 2023 by Micko8
omiljeni Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 meni je Dwightara uvek bio car. i jedan od nekoliko nba igrača za koje me interesovalo kako bi izgledali u nfl. a u bablu kad je uništavao Jokaru, tu sam već postao superfan! btw čova je prvih 15 godina svoje karijere šutirao trice kao da je Shaq O'Neal. a onda u 18. sezoni bude #6 u ligi u 3pt% i onda malo malo pa naletiš da čitaš genijalce koji otpisuju Moranta jer eto slabo šutira trice 1 1
Amos Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Jamal večeras ne bi mogao da igra ni za Palilulac. 2
Amos Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 Plus je kriminal što više nema Christiana Brauna posle All-Stara.
reg Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Koliko su sutirali, 2-13 za tri? Katastrofalna četvrtina, prvi koš iz igre su dali posle koliko, pet minuta...Meloun je previše dugo držao drugu postavu u igri. Ovaj meč ako izgube gube i tiebraker, ne znam koji je Melounu, a i Jokić ne koristi preterano prednost u reketu.
Fins fleet Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 5 minutes ago, boldrock said: Koliko su sutirali, 2-13 za tri? Katastrofalna četvrtina, prvi koš iz igre su dali posle koliko, pet minuta...Meloun je previše dugo držao drugu postavu u igri. Ovaj meč ako izgube gube i tiebraker, ne znam koji je Melounu, a i Jokić ne koristi preterano prednost u reketu. Ne koristi jer ne dobija loptu na low postu. Odlicno ih brani Memphis, Denver nema resenja uopste.
Micko8 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Debeli opet nece da sutira i da deli samare saigracima, kukavicka partija . Murray je zasluzio jedno dobro gazenje.
Recommended Posts