Buck Naked Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Da, zbilja, sta kako se prezivelo? Meni CryptLoad upravo skida "Blood Sisters of the Lesbian Sin" sa max brzinom (105), i iako cekam tih nekih 800 sekundi izmedju dva fajla, ne bunim se.
jms_uk Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nisam nešto u toku sa RS politikom u zadnje vreme, pošto skidam pomoću JDownloadera sa free naloga (Ubacim linkove i odem da spavam, nemam pojma koliki je protok).Možeš li malo da pojasniš?Free ili Premium?Od kada?Kako je bilo, a kako je sada?nemam pojma za pre, ali evo sta pise:
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (edited) Ppl, kako ste preživeli fuckin' smanjenje protoka na 2.66Gb, što je jel smešno i za mene koji sam i dalje na 512, a kamoli onima koji su obdareni megabitskim vezama?Ja popizdeh. <_<ne razumem? ja nisam video nikakvu promenu, a svako vece skidam gomilu stvari. nego, jel moze nekako da se zaobidje ono odbrojavanje od 800 sekundi? mrzi me da stalno restartujem ruter kad hocu hitno da skinem nesto.Hajde ako te ne mrzi posalji link (moze i na pm)za skidanje tog ip chekera i podesavanja, posto imamo isti modem ... /onaj roze/ HUAWEI SmartAX MT882sad se setih ovoga. jel moze neko da mi posalje na pm taj link za skidanje ip chekera i uputstvo za podesavanje?! Edited February 9, 2009 by kojot
John Coltrane Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 @ ioni ja koristim JDowloader kad nisam kuci i kad ostavim komp. da skida...posle par skidanja me je obavestio da "se pojavljuje cekanje na RS i ta to moze da se podesi u opcijama"...nisam imao vremena da to radim, al kontam da i on ima opciju kao CryptLoad da se sam rekonektuje, pa bih pozvao one strucnije (poshto se ja jako slabo razumem u to) da malo procackaju pa nek jave :) ...
eye of the beholder Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (edited) jutros malo pre 7h sam pustio da se skida nesto preko RS (free account) i dl je bio "zakucan" na 110sinoc je nesto kasljuco ali bez vecih problema;...za sada nisam primetio neku promenu @ kojotimas PMali da se razumemo - to radi samo za "lelekomove" modeme Edited February 9, 2009 by eye of the beholder
ion Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 @ ioni ja koristim JDowloader kad nisam kuci i kad ostavim komp. da skida...posle par skidanja me je obavestio da "se pojavljuje cekanje na RS i ta to moze da se podesi u opcijama"...nisam imao vremena da to radim, al kontam da i on ima opciju kao CryptLoad da se sam rekonektuje, pa bih pozvao one strucnije (poshto se ja jako slabo razumem u to) da malo procackaju pa nek jave :) ...Jel' mi veruješ da nijedno podešavanje u JD nisam uradio već 3-4 meseca. Ne bih ni znao.Kad RS nešto promeni (u vremenima čekanja), ubrzo se pojavi update za JD, zato redovno kad ga startujem,poskidam sve zakrpe, pa ga restartujem.Otkad su izbacili one sličice, mačiće, kučiće... sve mi radi.Međutim, ne znam koliki je protok pošto mi 3/4 protoka odlazi na torente a ostatak na RS i surf.
Mil@n Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (edited) Hm, kahkah, pa evo ovako, najkraće - dnevni protok mi je ograničen na 2.66 GB, premium sam korisnik više od dve godine. Pride, 3 filma on lagano zaokruži na tu cifru.I officialy, mail na koji sam odgvovorio sa "pederi, pocrkali dabogda, greetings". Hello, The recent system updates allow us to offer our customers a strong and fully functional service. In light of our recent improvements to our system, we should have actually increased our prices, instead we have found a solution that is fair for all users. [b]Calculations have shown that the average user downloads less than 2.66 GB per day. It is however the frequent users that go beyond the scope of the average downloading and hardly cover the cost invested by us.[/b] [b]As a result we came to the conclusion that we need to treat everybody the same. By limiting the daily download capacity to 2.66 GB and offering additional download capacity by purchasing and transferring TrafficShare to added download capacity, we have finally found a fair solution, by which our prices fit every users need.[/b] RapidShare continues to be an innovative platform that leaves no user at a price disadvantage. We see that the recent upgrades may seem unkind to some users. Please note however that the changes serve the overall RapidShare users and is by far a greater benefit than disadvantage. Of course we have kept our long term customers in mind, therefore all Premium Accounts created prior to October 23, 2008, have been credited with 50GB of TrafficShare. In addition to this, these Accounts will continue to receive 12GB of daily download traffic, until expiration of the Account. At point of Account extension, these Accounts will be adapted to the new traffic regulation. We thank you for your feedback. It is your feedback that allows us to continuously improve our service and relationships to all of our users. If you have any further questions regarding our TrafficShare or RapidPoints conversions services, please do not hesitate to contact our support team. Best regards, Tako da, ukoliko sam dobro skontao, JMS, kad ti istekne poslednji mesec, ideš i ti na 2.66 :) Edited February 9, 2009 by Glas RazumaN
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tako da, ukoliko sam dobro skontao, JMS, kad ti istekne poslednji mesec, ideš i ti na 2.66 :)Izgleda da ce da bude tako.Pa ok, meni ne smeta mnogo - ne skidam 75GB mesecno, pa valjda necu ni primetiti.
eye of the beholder Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 .. da ali do sada sam 1 dvd (4,7gb) skidao za 1 dan a sad... minimum 2 ako ne i vise.Srecom ima dosta tih "wanna-be" Rapid Share sajtova
Mil@n Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 .. da ali do sada sam 1 dvd (4,7gb) skidao za 1 dan a sad... minimum 2 ako ne i vise.Srecom ima dosta tih "wanna-be" Rapid Share sajtovaAli ti wanna be nemaju sajtovi nemaju na sebi nem pojma 95% interneta, msm, zajebajem se, ali ovo je podlo do bola. Posmeštali su na svoje servere sav internet, pa ti sad plati premium negde drugde i vijaj linkove za sve duplo duže, i tako dalje.Elem, alternative? Megaupload? Jel premiumaš neko na nekom drugom servisu?
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Elem, alternative? Megaupload?od alternativnih mi je najbolji NetLoad, pogotovo kad stave celu epizodu serije u 1 linAk :) Ali nemam premium.
copkillah Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Netload je keva, full brzina skidanja, 1 link po epizodi :)Mada nikada nisam probao da ga koristim za nešto više od skidanja jedne epizode serije, tako da možda ima i nedostataka.
jms_uk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Netload je keva, full brzina skidanja, 1 link po epizodi :)Mada nikada nisam probao da ga koristim za nešto više od skidanja jedne epizode serije, tako da možda ima i nedostataka.pa to i ja. ali mislim da ima neki dnevni limit koliko moze da se skine ako nisi premium member.
Daddy Cool Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ne koristim rapidšer i veći deo ovoga što si napisao ne razumem, ali moram da izrazim 1 divljenje tvom entuzijazmu!Fala ti ko bratu! Zatrebaće ovo kad tad.Potpis, plus konstatacija da se prognoza iz poslednje recenice obistinila!
eye of the beholder Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 sta koji qr*c....Nadjoh neki film od 1.5gb i jedan link na rapidsher-u. I u prvi mah pomislio da je neka zazancija.Ne budem lenj, kopi/pejst link, kad ono ... This file is larger than 200 Megabyte. To download this file, you either need a Premium Account, or the owner of this file may carry the downloading cost by making use of "TrafficShare".Sta je "TrafficShare"?I, jel moze ovo da se "prevaziđe"?
Recommended Posts