Milošica Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 (edited) Jesu penali, i jeste da ima dobru sezonu, ali sam znao da će promašiti. Ne znam da li sam objektivan, ali ne gotivim ga pa to ti je Edited March 16, 2023 by Milošica
Mindaugas Žukauskas Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Ne može se proći dalje sa 100 minuta Fabija Vijere na terenu. Čovek je bukvalno non factor, stvari se odvijaju mimo njega na terenu
mlatko Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 baš mi je drago za portugalceInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
goofs Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Možda i bolje ovako za Arsenal, maksimalni fokus na PL. Žabari i ovde ispoštovali, osim Lacija. Junajted i Juventus se izdvajaju kao prvi favoriti, uzima naravno Sevilja.
189- Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 57 minutes ago, pantelia said: Kakva frizura poslednjeg izvodjaca za Sporting taj lik je dao ovaj gol proslog vikenda https://streamin.me/v/56f82ddc 1
ArleKino Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 Zasluženo na kraju Sporting prođe. Jedini problem koji vidim u ovom ispadanju je ozljeda Salibe, nadam se da je nešto lagano. Ova repstativna pauza možda dobro i dođe da se oporavi. Mi se sad fokusiramo na ligu. 11 kola pa šta bude. 10 pobjeda = titula, 9 pobjeda = titula ako je jedna od tih 9 pobjeda na Etihadu. United prvi favorit za osvajanje EL.
Nevernik Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 (edited) Šteta za Betis što je naleteo na zlotvore, velika tuga za Union, lepo od Sportinga. Kakvo društvo u LK. Kad bi Veliki Vodja dao Voši 10% onoga što daje režimskim klubovima prošetali bi se do polufinala Edited March 17, 2023 by Nevernik
189- Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 11 hours ago, ArleKino said: Zasluženo na kraju Sporting prođe. Jedini problem koji vidim u ovom ispadanju je ozljeda Salibe, nadam se da je nešto lagano. Ova repstativna pauza možda dobro i dođe da se oporavi. Mi se sad fokusiramo na ligu. 11 kola pa šta bude. 10 pobjeda = titula, 9 pobjeda = titula ako je jedna od tih 9 pobjeda na Etihadu. United prvi favorit za osvajanje EL. ne vidis problem u tome sto ste ispali iz takmicenja koje ste lagano mogli osvojiti...
kipo Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 Junajted na Sevilju, u slucaju da prodje ide na Juventus/ Sporting. Realno, najtezi put do finala Nadao sam se Romi
Lancia Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 15 minutes ago, kipo said: Junajted na Sevilju, u slucaju da prodje ide na Juventus/ Sporting. Realno, najtezi put do finala Nadao sam se Romi Pa sad, ako je Sevilja tezak put a bori se da ne ispadne u spanskoj ligi a Murinjo ce da osvoji LE, jel tako @MiddleClass?¿
ArleKino Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 3 hours ago, 189- said: ne vidis problem u tome sto ste ispali iz takmicenja koje ste lagano mogli osvojiti... Ne vjerujem da bismo ovo lagano osvojili. Arteta je još zelen na ovim nokaut-utakmicama. Kod kuće je ispadao od Olympiacosa (tad je jebeni gol u gostima bio na snazi), jedva prošao Benficu, pa isto tako jedva Olympiacos, Slaviju morao rješavati vani, a onda naletio na Villarreal taman kad su i Lacazette i Aubameyang bili roviti. Nek' se City troši po Evropi, nama je ostalo ovih 11 finala™ u ligi.
Recommended Posts