April 20, 20231 yr 1 minute ago, radisa said: Ipak opsajd™... Ovo je besmisleno svirati... Ma, glupost. Ali ajde, te ofsajde mogu da prihvatim, ali ovi neujednaceni kriterijumi za igranje rukom u sesnaestercu mi ubise volju da gledam fudbal.
April 20, 20231 yr Just now, goofs said: Jose misli da sa rezervnom postavom moze da resi Fejnorda Odlicno je postavio. Vintage sampionski Mou
April 20, 20231 yr Just now, Lancia said: Ma, glupost. Ali ajde, te ofsajde mogu da prihvatim, Ma vagaju gde je rame bilo, i onda vuku linije... Totalno besmisleno, ovo su mogli navući i na drugu stranu, da su hteli...
April 20, 20231 yr Otkud se povampirio ovaj Union St.Gilloise, ne secam se kad sam ih video u prvoj belgijskoj ligi?¿
April 20, 20231 yr Čovek ramenom lobuje DDG!!! Kakvi bogovi fudbala. Umesto da odu u Sekundu oni će u LŠ preko LE
April 20, 20231 yr Da je kojim slucajem ovo utakmica CL, Junajted bi vodio 2:0, nisu ovo cista posla, Sevilja i LE.
April 20, 20231 yr 1 hour ago, napadaj said: Joj Megvajer Meni je ovo pre svega De Hein gol, suluda ideja da dodaješ igraču kojeg okružuju trojica protivničkih i to na 16m od gola.
April 20, 20231 yr Entoni Tejlor ne deli pravdu nego množi nepravdu™ na Olimpiku!!! Elita™ laganih 4 komada na strani.