February 20Feb 20 Sinoć od 8 utakmica 6 pobeda gostiju i po jedna pobeda domaćina i nerešena. Slično i u Ligi konferencija, 5x gosti, 2 iksa i isto samo jedna pobeda domaćih. Bolje pozicionirani timovi u ligi potpuno opravdali plasman.
March 19Mar 19 Mene bi bilo sramota da mi tim odigra ovako, nakon 4-0 pobede u prvom dvomecu. Zasto su nasi treneri uvek kukavice na max. Trener bi mi dobio otkaz, nevezano za prolaz. Edited March 19Mar 19 by Miljenko
March 20Mar 20 U 1/4f tri evropska takmičenja, od 24 ekipe, samo 6 (1 u LŠ, 2 u LE, 3 u LK) je van liga petice. Od toga 3 dolaze iz 6. lige - Portugala. Samo dve ekipe dolaze istočno od Minhena (obe u LK).Prethodnih sezona je bar Konferencija bila "mešano meso", ali ove godine su već od 1/4f preuzeli primat da favoriti.Španija 6 (3 LŠ + 2 LE + 1 LK)Engleska 5 (2 LŠ + 2 LE + 1 LK)Nemačka 3 (1 LŠ + 1 LE + 1 LK)Francuska 2 (1 LŠ + 0 LE + 1 LKPortugalija 3 (1 LŠ + 2 LE + 0 LK)Italija 2 (0 LŠ + 1 LE + 1 LK)Još po jednog predstavnika u LK imaju Holandija, Grčka i Ukrajina
April 9Apr 9 Sta znaci jedan glupi autogol, Forest bio skroz izgubljen na pocetku meca, dobro nije bilo tri razlike u startu.
April 30Apr 30 2 minutes ago, Lancia said: Xaxa, kakav penalJbg, jeste po pravilima... što je dizao ruku