September 5, 20222 yr 5 minutes ago, Milošica said: Veceras me rana pece, veceras mi suza tece Boli me koleno - Rafa rece Dok ga Tajfun u korenu sece Edited September 5, 20222 yr by Midgeta
September 5, 20222 yr Publika ladno navija za odrpanca protiv Amerikanca Nisam htela da se ovo rimuje Edited September 5, 20222 yr by Midgeta
September 5, 20222 yr Jel sam ja lud ili je cak i ovde vise publike na strani Nadala, da li su ovi ljudi jebeno normalni? Sent from my M2012K11G using Tapatalk
September 5, 20222 yr Just now, Zli Gli said: Jel sam ja lud ili je cak i ovde vise publike na strani Nadala, da li su ovi ljudi jebeno normalni? Sent from my M2012K11G using Tapatalk Nisi Gli, ladno vise navijaju za prevaramta protiv njihovog, bljak
September 5, 20222 yr Just now, Milošica said: Ode ti i ovde na tri meseca Sto? Pa Gli ga je krstio Crna Mamba
September 5, 20222 yr Just now, Milošica said: Ode ti i ovde na tri meseca Nemoj tako, to je bilo cisto erotski.
September 5, 20222 yr E sad da vidimo da li ce konacno neko izdrzati da se ne raspadne protiv ovog iz skoro pa dobijene situacije, ima igru, ima samopouzdanje, bukvalno da odigra korektno jer ovaj ne igra nistaSent from my M2012K11G using Tapatalk