ArleKino Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Da li je realno da je Bornmut rekao ne Zaniolu? Ne, Zaniolo je odbio Bournemouth. On je htio u Milan. 1
Profesionalac Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Sabili smo Milaneze u prvih 10 minuta. Lautaro dve odlične šanse, jednu nestvarno skinuo Rumun, drugu glavom iz teške pozicije malo pored stative. Valjalo bi iskoristiti ovu terensku dominaciju i munuti jedan rani gol. 1
ducca Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Kakva imena u milanskom derbiju, ovo je skoro u rangu Zvezda-Partizan ovih dana
Profesionalac Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Evo ga Lautaro, treća sreća Tu je i Bobo
John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Verovatno Netflix snima Sunovrat Milanov.
goofs Posted February 7, 2023 Author Posted February 7, 2023 Šteta za Zaniola, utiska sam da je turska liga groblje za igrace, mlad je, treba mu prostora i stabilnija sredina. Kapiram da nije hteo u Bornmut, ali to mi sad deluje kao bolja opcija.
crtamOrasi Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 On 6.2.2023. at 19:12, ArleKino said: Zaniolo ode u Galatasaray. 23 hours ago, goofs said: Šteta za Zaniola, utiska sam da je turska liga groblje za igrace, mlad je, treba mu prostora i stabilnija sredina. Kapiram da nije hteo u Bornmut, ali to mi sad deluje kao bolja opcija. Јбг, боље Турска него трибине 6-18 месеци. Боље и за њега и за Рому. Лик који му је агент је био агент и Дестру када му је оваква зајебанција прошла, исто је Милан био укључен. Милан није имао ни динара да понуди, не знам шта је очекивао да ће вас се деси, да га пусти клуб џабе? Понуда Бормута је била одлична и за њега и за клуб, али је мајмуну то тада било толико испод нивоа да на састанак са њиховом делегацијом која је дошла у Ита није ни хтео лично да оде. Чим их је одбио клуб му је рекао да ће бити замрзнут до даљњег и да неће више наступати за Рому. Сутрадан је контактирао Борнмут али је одјебан и од њих. Узели су истог дана Траореа из Сасуола. У међувремену се прелазни рок завршио свугде сем у Турској и десило се ово. Да он и агент нису говнари и да нису мислили да ће зајебати клуб тако што ће му дати кратак рок у коме ће Рома пристати на дај шта даш сада не би играо у јебеном Галатасарају за скоро дупло мање пара него што му је нуђено прошле недеље. Ко га јебе, највећи говнар још од Касана.
John Coltrane Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 On 4.2.2023. at 10:52, ArleKino said: Ne, Zaniolo je odbio Bournemouth. On je htio u Milan. 1 hour ago, crtamOrasi said: Јбг, боље Турска него трибине 6-18 месеци. Боље и за њега и за Рому. Лик који му је агент је био агент и Дестру када му је оваква зајебанција прошла, исто је Милан био укључен. Милан није имао ни динара да понуди, не знам шта је очекивао да ће вас се деси, да га пусти клуб џабе? Понуда Бормута је била одлична и за њега и за клуб, али је мајмуну то тада било толико испод нивоа да на састанак са њиховом делегацијом која је дошла у Ита није ни хтео лично да оде. Чим их је одбио клуб му је рекао да ће бити замрзнут до даљњег и да неће више наступати за Рому. Сутрадан је контактирао Борнмут али је одјебан и од њих. Узели су истог дана Траореа из Сасуола. У међувремену се прелазни рок завршио свугде сем у Турској и десило се ово. Да он и агент нису говнари и да нису мислили да ће зајебати клуб тако што ће му дати кратак рок у коме ће Рома пристати на дај шта даш сада не би играо у јебеном Галатасарају за скоро дупло мање пара него што му је нуђено прошле недеље. Ко га јебе, највећи говнар још од Касана. Ipak sam dobro ukačio da je on zvao njih, sad u kom momentu, manje je bitno
Pantelija jr Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 jooooooj usrane rome i mene kretena koji ih stavljam na tiket... 1
crtamOrasi Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Генерално очајна идеја, не знам да ли у лиги има екипе коју можемо рутински да добијемо. Немамо душу да прднемо.
Recommended Posts