Jump to content
IGNORED

PPP Bazen: Nacionalna frekvencija

DrIlic

PPP Bazen: Ko su (ne)srećni dobitnici nacionalne frekvencije?  

67 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, April said:

A opozicija...na moru

opozicija je juče cela bila u novom sadu.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, mraki said:

Pa što odmah nisu raspisali za svih 5? :rolleyes:

Da se Đilas još malo nada

Posted (edited)

Ta peta je za brata Orbana verovatno:D..iznenadilo me najvise sto b92 dobi..drago mi jedino zbog SundjerBoba:wub::D

Edited by Misko
Posted
8 minutes ago, slepa živana said:

ja sam mislila da je to jedino moguće ako je neko sa zapada pritiso, ali i to mi je bilo sumnjivo... jer to bi ustvari značilo kraj. a tome se ne možemo nadati. ne bar kraju na taj način.

jedino što sam umesto nečeg u pulu stavila one mađare. mislila sam da će da glume da se kao nešto menja

Pa svi smo to mislili, nema nijednog drugog razloga zasto bi on pristao na tako nesto. Ocigledno smo bili u krivu. Medijski supak od zemlje.

• +1 1
Posted

E a b92 :isuse: gomila nesposobnih pavijana, sta oni pustaju i ko to gleda. Imali su onaj momenat kad su preimenovali tv u O2 pa brze bolje vratili u B92. Da li moze biti ociglednije da nemaju pojma gde udaraju.

Posted
4 minutes ago, slepa živana said:

opozicija je juče cela bila u novom sadu.

Ono jes, ne mogu svuda stignu

Organizovaće protest na Preobraženje, spec.gost može da bude Mlađa D

Btw, pre trideset godina za neku sličnu medijsku stvar srušili smo pola grada i poginulo je dvoje ljudi.

• -1 1
Posted
On 27.7.2022. at 16:05, kud u maglu Simoviću said:

tim koji pobeđuje ne treba menjati

glsao za status quo

:fantom:

Posted

Pa kad si imao insajd info :fantom:

• Haha 2
Posted

22 hours ago, vememah said:

Zato što Vučić želi da ima sve pod maksimalnom kontrolom, a uvođenjem novih igrača na tržište se smanjuju prihodi i stvara nezadovoljstvo kod starih i otežava kontrola.

Generalno je medijska scena njegovom zaslugom veoma umrtvljena u odnosu na period 2000-2012.

5. nacionalna dozvola za radio je npr. oduzeta Radio Fokusu (koji nikad nije aktivirao sve predajnike, već je pokrivao daleko manji deo države od predviđenog) davne 2013. godine, a konkurs je raspisan tek prošle godine.

:fantom:

• +1 1
Posted

ocemo malo modela kiselo je grodzje?

Da je Nova S / N1 dobila frekvenciju morali bi da placaju licencu a Telekom ne bi morao ( i ne bi) da ih ukljuci u ponudu - sve u svemu u dupe da se sutaju...

btw da li postoji neki mehanizam prodaje / ustupanja licence - meni B92 smrdi na to, Odavno niko ideju nema sta bi sa tim krsem a ako moze da se proda nekom ovako sa nacionalnom dozvolom eto resenja

Posted

Pobedili Pink, Prva, hepi i B92.

Ja sam pogrešila prilikom ovdašnjeg glasanja jedino u pogledu B92, jer sam iskreno verovala da je red da se to ništavilo zameni Bratom Karićem.

Posted
19 minutes ago, April said:

Btw, pre trideset godina za neku sličnu medijsku stvar srušili smo pola grada i poginulo je dvoje ljudi.

jbg ... danas je vecina manje/vise happy

Posted
16 minutes ago, April said:

Dobra stara vremena. Posle 9. marta Slobi vise nije padalo napamet da se kurci, pa smo 90-te proveli u radosti i veselju..

Posted
4 minutes ago, jorma shparga said:

ocemo malo modela kiselo je grodzje?

Da je Nova S / N1 dobila frekvenciju morali bi da placaju licencu a Telekom ne bi morao ( i ne bi) da ih ukljuci u ponudu - sve u svemu u dupe da se sutaju...

btw da li postoji neki mehanizam prodaje / ustupanja licence - meni B92 smrdi na to, Odavno niko ideju nema sta bi sa tim krsem a ako moze da se proda nekom ovako sa nacionalnom dozvolom eto resenja

I meni. Orbi i Međed prvi kandidati.