January 22, 20232 yr @levi Čestitke na pobedi. I dalje ne kapiram kako mi je (C) završila kod Mitra umesto Halanda!?
January 22, 20232 yr On 19.1.2023. at 23:18, Weenie Pooh said: Samo da obavestim sve vlasnike norveškog robota da mogu da se nadaju povratku u formu, skinuta mu je kapitenska traka.
January 22, 20232 yr Pokazao je i Nketiah očekivanu reakciju na klupiranje, vidiš kako hoće napadači da prorade kad ih malo disciplinuješ @Midgeta Neće da ti donesu poene možda, ali nekome hoće! (Rashforda(C) još nisam stigao da pokvarim, izvini, ali ima vremena.)
January 22, 20232 yr 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Pokazao je i Nketiah očekivanu reakciju na klupiranje, vidiš kako hoće napadači da prorade kad ih malo disciplinuješ @Midgeta Neće da ti donesu poene možda, ali nekome hoće! (Rashforda(C) još nisam stigao da pokvarim, izvini, ali ima vremena.) Fala ti sto Rasfordaru nisi pokvario jos posto sam zaboravila da namestim tim za ovo kolo Da sam znala da uzmem Nkeitahu, sad kad si ih disciplinovao nema promasaja
January 22, 20232 yr 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Ne uzimaj, vratiću ga u startnu posle ova dva gola Doneo si titulu Arsenalu
January 22, 20232 yr 8 hours ago, levi said: u ovo je dupli jinx, i za fantasy i za Arsenalovi odbranu
January 22, 20232 yr Sad me ukanali, sutra Mitrovic dobija crveni Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
January 23, 20232 yr 21 hours ago, Moća said: Sad me ukanali, sutra Mitrovic dobija crveni Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Izgledniji je kombo žuti+promašen penaltik
January 23, 20232 yr Izgledniji je kombo žuti+promašen penaltik To to sutiraj me dok lezim Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
January 23, 20232 yr 4 minutes ago, Moća said: To to sutiraj me dok lezim Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Vidis u kakvom je osvetnickom, da ne kazem ubilackom modu, nik mu ima smisla
January 23, 20232 yr 9 minutes ago, Midgeta said: Vidis u kakvom je osvetnickom, da ne kazem ubilackom modu, nik mu ima smisla Ove sezone sam više Samoubibobi
January 23, 20232 yr 1 minute ago, ubibobi said: Ove sezone sam više Samoubibobi Al bitno da se za to svetis Moći, ni krivom ni duznom