Svarog Posted September 1, 2022 Author Posted September 1, 2022 je l beše @Redoran hteo ritualno da se spali na kraju prošle sezone zbog utakmica petkom? ja neću ni da čekam kraj ove. jebale vas utakmice utorkom
ducca Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 (edited) 19 minutes ago, Svarog said: je l beše @Redoran hteo ritualno da se spali na kraju prošle sezone zbog utakmica petkom? ja neću ni da čekam kraj ove. jebale vas utakmice utorkom Slažem se. Ali zato sredom Ali ozbiljno, zbog jučerašnje ničim izazvane kiše poena, ovo mi je možda jedan od najboljih midweekova ako ne i jedini dobar u zadnjih par godina, obično ovi utorci i srede donose golo govno za fantazi. Edited September 1, 2022 by ducca 1
goofs Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 On 29.8.2022. at 16:59, Dziber said: planski doveden kejn da se ispisha po sirotinji, 2 for 1 za mitra. sve pripremljeno za nesto tipa 73-71 ali retard masi penal i dobija zuti za 70-71 protiv Gorgonzolosaurusa Kako to obicno biva, bogovi FPLa dali - bogovi FPLa uzeli, cestitke @de Sisti na jakoj 86:85 pobedi nakon izmena. Inace, imao sam treci najbolji skor u premeru, a igrao protiv drugog. Klasika.
Weenie Pooh Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 3 hours ago, Svarog said: jebale vas utakmice utorkom Ja nisam imao pojma da se igra midweek dok nisam video neki engleski fudbal utorak uveče, čak sam pomislio mora da su rane runde FA kupa. Sasvim slučajno iskoristio transfer u ponedeljak, još sav zadovoljan što sam stigao na vreme... a onda sinoć spizdim wild card iz frustracije. Pošto sam zagrizao metak i kupio Halaanda, samo da vas upozorim da to podiže šanse da ga Pep izrotira ovog vikenda za jedno +20%.
Behemoth Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Pa to je i realno da ce da ga odmori malo, narocito jer krece LS sledece sedmice.
de Sisti Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 4 hours ago, goofs said: Kako to obicno biva, bogovi FPLa dali - bogovi FPLa uzeli, cestitke @de Sisti na jakoj 86:85 pobedi nakon izmena. Inace, imao sam treci najbolji skor u premeru, a igrao protiv drugog. Klasika. Hvala, krenulo me nesto a razmisljao da prodam Kansela...
Weenie Pooh Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 2 hours ago, Behemoth said: Pa to je i realno da ce da ga odmori malo, narocito jer krece LS sledece sedmice. Pa jeste, mora da ga odmori da bude 100% spreman za moćni Kopenhagen, ili eventualno Sevilju, ili Terzin Dortmund.
San Epifanio Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Još jedno kolo u kome sam tužno i nemoćno gledao kako Haland nemilice donosi bodove mojim protivnicima, ali i milionima širom sveta koji ga pritom imaju i kao kapitena. To je sudbina, nas, Kejnovih svedoka. Ipak da sve ne bude tako crno pobrinuo se Brendan klupiranjem Kastanja, a to je onda mom dragom protivniku @levi aktiviralo sa klupe veselog Danka. Osvojih na kraju bod, a obradovah se kao da su sva tri 1
levi Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Još jedno kolo u kome sam tužno i nemoćno gledao kako Haland nemilice donosi bodove mojim protivnicima, ali i milionima širom sveta koji ga pritom imaju i kao kapitena. To je sudbina, nas, Kejnovih svedoka. Ipak da sve ne bude tako crno pobrinuo se Brendan klupiranjem Kastanja, a to je onda mom dragom protivniku [mention=42]levi[/mention] aktiviralo sa klupe veselog Danka. Osvojih na kraju bod, a obradovah se kao da su sva tri [emoji3] dobar mečtačno sam video šta se sprema, gledam Brendana juče gubi 1:0 i ne menja ništa ko tele, napravio dve izmene za celu utakmicu častim kad dobije otkaz
levi Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Klop pravi dve izmene u 58. min kao da nikad nije igrao fantazi. kakva bahatost 1 1
Azdaja Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Trent letis napolje, napolje, naaaapoljeee. Klop troluje rl a bome i fantu.
nusknvp Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Bravo Klope, za izbacivanje Arnolda u 59` to je prava stvar!!! Sreca ti se smesi Moćo, ne da mi se ni protiv tebe da pobegnem sa krompira izgleda...
Recommended Posts