Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2022/23

Featured Replies

nerviram se ceo mec cityja sto foden ne uradi nista, i onda da gol i ja sve srecan kada kasnije skontam da ga nemam u ekipi :vesala2:

• Replies 829
  • Views 34.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Eh, zavrsila se ova, za mene savrsena fantazi sezona. Posle 9 godina učešća u ovim našim ligama, sam uspeo da završim na prvom mestu u Premeru i kao četvrti u klasiku. Za mene nezapamćen uspeh. Č

• Neverovatno

• Ja sa jednim timom igram 3 h2h lige i jedno 5 klasika. Nijednu h2h ligu ne igram posebno u smislu da skautiram protivnika i namestam tim po tekmi, krckam transfere ako je neaktivan igrac itd. Igram kl

Posted Images

Nek je Son ostao na klupi kad ja prodam Salaha i uletim u -4 da navučem 11 igrača. 

Iskukao si ga taman.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Kome smo pričali o jinxu?! Nekom novom?

2 hours ago, John Coltrane said:

Nek je Son ostao na klupi kad ja prodam Salaha i uletim u -4 da navučem 11 igrača. 

Svaka cast. Malkin da ti pozavidi. Ovo je bas vrhunski jinx bio. Srecom ogrebah se i ja za Kejnovu asistenciju.

44 minutes ago, San Epifanio said:

Svaka cast. Malkin da ti pozavidi. Ovo je bas vrhunski jinx bio. Srecom ogrebah se i ja za Kejnovu asistenciju.

Džaba kad me @Lezilebovich pobedio ovo kolo.

Pa kad si jinxovao za obojicu :D

Inace, neki nas covek je trenutno prvi u ukupnom plasmanu.

Free hit kolo za mene ... a pukom srecom sam ubacio Sona, samo zato sto sam u brzi i prevideo da imam jos jedno mesto za nekog sitijevca ... 

Ja sam imao 2 free transfera i katastrofu u najavi obzirom da sam imao Daloa, TAA, Grosa, Salaha i Rašorda. Na kraju se -4 odlično isplatio.

10 minutes ago, Lezilebovich said:

Free hit kolo za mene ... a pukom srecom sam ubacio Sona, samo zato sto sam u brzi i prevideo da imam jos jedno mesto za nekog sitijevca ... 

Mene si olesio, hvala ti što sam popizdeo na tebe. :D

Ko je beše CathcMeIfYouCanFC? Vodi 38-30 protiv mene, trojica iz Arsenala nam se potiru, on još čeka i Jensena iz Brentforda ali meni sa klupe ulazi Mings sa 9 poena.

:jerry:

Kada igrac ne igra, upada onaj koga imam na klupi u toj liniji?

Упада први с клупе уколико не ремети формацију која мора имати бар три дефанзивца, два везна и једног нападача.

21 minutes ago, Milošica said:

Kada igrac ne igra, upada onaj koga imam na klupi u toj liniji?

Ne, upadaju po redosledu na klupi. Jedino se poštuje pravilo da moraš imati bar 3 defanzivca koji donose bodove. Primer, igraš sa 3 u odbrani, a na klupi ti sede veznjak pa dva defanzivca. Ukoliko ti neko od startnih DF ne igra, ne ulazi veznjak, nego prvi DF sa klupe.

Edip: Nagelsman bolje objasnio

Edited by Mindaugas Žukauskas