Moća Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Što se nerviraš? Meni prošlo kolo Martinez iz jedinsta startovao, sad mi je na klupi, sve se nadam da će da procveta a ono cvetko. Za početnika nije loše. Prvo kolo sam izdominirao, sad moram sa nateram sebe sa gledam tekme samo zbog igrača i jebenih bodova. A i vidim da se premijer liga seiri sa nagradama. Prvo mesto nedelju dana VIP plus razna sranja plus besplatna kopija fifa23. Sve zajedno 3000 evra. Koliko moraš da budeš lud da pratiš svako jebeno kolo, svaku statistiku, svakog igrača da bi osvojio zvanični fpl. Mislim, posle 38 kola bolje čoveka da pošalju na psihijatrijsko posmatranje i lečenje od minimum tri meseca jer pobednik da je normalan ne bi pobedio.Welcome to the dark side Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
ducca Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Neki su ga zamenili Odegardom, pa ti vidi Kako si ovo uspeo?
Weenie Pooh Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 1 hour ago, ducca said: Kako si ovo uspeo? Ma u postavi mislim. Perišića jesam takođe i prodao, ali valjda za Kulibalija.
Weenie Pooh Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 5 hours ago, John Coltrane said: Pa on je šetao po nekim pozajmicama jbg. Jel uopšte ima koji meč za vas? Ima dva-tri zvanična i nekoliko na pripremama. Ali lažem da se stvarno sećam kakav je bio, svakako nije ostavio neki poseban utisak.
John Coltrane Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 7 hours ago, Weenie Pooh said: Ima dva-tri zvanična i nekoliko na pripremama. Ali lažem da se stvarno sećam kakav je bio, svakako nije ostavio neki poseban utisak. A i Brendan kesa. 1
Lezilebovich Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Nek sam uzeo Reeca Jamesa ovo kolo za -4 ... em ne prelazi pola, em generalno krš igraju
Midžeta Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Necu pobediti ni AVERAGE-a kako sam krenula, strava
Weenie Pooh Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Kud ne isključi Trippiera, da se bar ne nerviram što sam ga zakucao za klupu...
San Epifanio Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 21 minutes ago, 189- said: isto, ali bar ce igrati sledece nedelje. Spasio nas je obojicu Rodrigo, tako da sakupismo poneki poen ove nedelje, a o konačnom isodu će odlučiti TAA i Salah. Za mene Salah treba da sačuva 4 poena prednosti. Što se mene tiče, mogu i da odlože utakmicu
189- Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 18 minutes ago, San Epifanio said: Spasio nas je obojicu Rodrigo, tako da sakupismo poneki poen ove nedelje, a o konačnom isodu će odlučiti TAA i Salah. Za mene Salah treba da sačuva 4 poena prednosti. Što se mene tiče, mogu i da odlože utakmicu ma nema sanse da salah ne da gol dve nedelje zaredom. jos protiv ovog nesrecnog uniteda. ovamo je i odbrana liverpoola klimava...
adasevic Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Mislim da sam odneo pobedu u pogresnim transferima u ovom kolu... Prodao sam Perisica (12 poena) i Bernarda (13 poena), a kupio Mija (0 poena) i Grosa (6 poena)... Perisica sam prodao dok se n eustali u prvoj postavi... i on se ustali bas kad sam ga ja prodao... Sad cu zbog te gluposti da se nadam nemogucem a to je da protivnikov Salah i TAA imaju najvise 7 poena zbirno... protiv ManUa... bah.
Svarog Posted August 22, 2022 Author Posted August 22, 2022 meni Perišić u prvih 11 - Konte ga pušta na kašičicu. ja gurnem Perišića na klupu - Konte ga stavi od početka i ovaj izdominira. Perišić će biti metafora moje fantasy sezone.
nick1986 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 u Brodu 4 remija. Da li se to ikada dogodilo u jednom kolu?
Recommended Posts