Jump to content

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2022/23

Featured Replies

Skromnih 58 je bilo dovoljno za pobedu nad pantelijom, ima neko gori i od mene :fantom:

136fa84c39a7f297cbcc9df06f957618.jpg

Sent from Tapatalk

Ja sam razmišljao da uzmem za prvo kolo Kejna i da odmah radim transfer za Halanda koji mi je zakucan kapiten za drugo kolo. Činilo se kao potez koji bi mogao napraviti prednost u odnosu na glavninu, međutim tas na vagi je bilo to trošenje transfera. Srećom tako je ispalo, pošto ono što sam video od Halanda je jezivo i nema šanse da mi Hari bude pre njega u timu. I jedan i drugi na penalima, mislim da će Erling imati koji gol više, a Kejn će ga sigurno dobiti u asistencijama. Norveška ne učestvuje na SP, tako da su i što se tiče očekivane minutaže tu negde.

Drugi utisak ovog kola mi je ono što sam video od Darvina Nunjeza. Lik sa neverovatnom lakoćom ulazi u šanse i ima neku ludu sreću da se lopte odbijaju u gol ili na nogu saigraču. Ono je igrač koji u dvadeset minuta može da nakuca dvocifrene poene.

U betonu Midgeta bolja za jedan bod, iako je u startu istakla belu zastavu :). Zaboravila da se fantazi igra do poslednjeg zvižduka poena bonusa.

Menjao sam kejna za haalanda jer sam video da ce cena ovom dole, a ovom gore pa da ne izgubim milionce dok s nestrpljenjem cekam vajld kard u nekom od sledeca 2 kola

Al ce biti zanimljivo sledece kolo @copkillah imamo 12 istih igraca, iz prve postave razlika Neto - Bailey :rolleyes:

11 hours ago, Weenie Pooh said:

Čestitke i za @notenoughreasonsforclaire, Haalandovih 13 poena protiv Fodenova 3 efektno je pretvorilo mojih +5 u -5.

(Na klupi mi ostalo 24 :isuse:)

Hvala:D. Ja sam samo zaboravio da namestim kapitena, ali bože moj, nije ni ovo ispalo tako loše za prvo kolo...

• Author

odlučio sam da ništa ne diram ovo kolo.

dakle, istih 14 koji su istrčali prošlo kolo to će i sad.

unapred čestitam protivniku.

a ja se fokusiram na onu tamo nedelju kada ću imati 2 free transfera koja ću da userem.

JS116981882_REUTERS_klopp_trans_NvBQzQNj

RiP za sve ponosne vlasnike Kutinjo Filipa :( 

24 minutes ago, MiddleClass said:

Mitar nece jos dugo sutirati penale u Fulamu.

Kad ga ja ostavim na klupi, dva gola i 13 poena.

Kad ga ja gurnem u postavu, promašen penal i -1 poen.

Edited by Weenie Pooh

45 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kad ga ja ostavim na klupi, dva gola i 13 poena.

Kad ga ja gurnem u postavu, promašen penal i -1 poen.

Nisi jedini....

A da pogađamo ko je prodao Jesusa i otišao u minus da Halanda kupi i kapitenuje :frust:

19 minutes ago, keljans said:

A da pogađamo ko je prodao Jesusa i otišao u minus da Halanda kupi i kapitenuje :frust:

E to bar nisam uspeo da uradim, Jesus i Martinelli su još tu. Traka kod Salaha, doduše.

Protivnik u ovom kolu mi je average, sa kojim sam u prošlom bio egal (57-57).

• Author

dakle, vrlo izvesno dobijam u ovom kolu iako sam pogodio samo Isusa i to ga još kapitenovao.

mali problem pravi činjenica da 15ak razlike protivnik pokušava da stigne samo sa Salahom koga je kapitenovao.

dakle, vrlo izvesno ne dobijam u ovom kolu.

Gvardiolo Gvardiolo.... Foden u 46om a? I nista bonus.... cccc

Čestitke Muslinu.

Pratim voljeni klub 2 kola 2 poraza.

Branim 3pts sa Sonom protiv Robertsona i Diaza, cestitke @Lezilebovich

Samo se ti @Lezilebovich smej. Moća je profi jinxer. Ne bih se ja nešto preterano ni mešao u ovaj vaš meč, nego ovde Moća radi i za mog cenjenog protivnika @ubibobi.