August 5, 20222 yr 1 minute ago, Zizou said: Za sada 15 ekipa u Betonu. Jos pola sata fore za jos jednu ekipu da se pridruzi. Jos 3 min tacnije
August 5, 20222 yr 4 minutes ago, Zis said: čuj, slobodan...protiv neugodnog Prosječnog valjda jel on ima polumartinelija?
August 5, 20222 yr Martinelija imamo i ja i @notenoughreasonsforclaire, kao i Salaha, i Jesusa, i Walkera, i Trenta... zaboravio sam koliki smor ume da bude H2H kad vam se pola tima preklapa. Edited August 5, 20222 yr by Weenie Pooh
August 6, 20222 yr Ko je izabrao igrace a onda nije namestio tim ps mu ostali Ramsdejl i Vajt na klupi, ko? Ko je nama glup ko kurac? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
August 6, 20222 yr Samo da se pohvalim da sam prvog golmana ostavio na klupi greškom (sa šest bodova)
August 6, 20222 yr 1 hour ago, Moća said: Ko je izabrao igrace a onda nije namestio tim ps mu ostali Ramsdejl i Vajt na klupi, ko? Ko je nama glup ko kurac? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Sad tek vidim da sam napisao skoro pa istu stvar
August 6, 20222 yr 7 minutes ago, copkillah said: Sad tek vidim da sam napisao skoro pa istu stvar Znači ti si glup ko pola kurca...
August 6, 20222 yr Ono kad započneš sezonu sa Martinelijem, a protivnik ga nema… ali zato ima Zinchenka sa sve 3p bonusa Deja vu
August 6, 20222 yr 4 minutes ago, ducca said: Ono kad započneš sezonu sa Martinelijem, a protivnik ga nema… ali zato ima Zinchenka sa sve 3p bonusa Deja vu Pa kako da ga nemam kad kosta 5.0 ?