smooth.Op Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 U betonu nas trenutno ima 11. Od ljudi koji su bili prijavljeni, pa moraju opet mojom greškom, jedino se nije prijavio Team EasyOn - @Bustin. Sa inicijalnog spiska u ligu nisu ušli: Bezimeni - @lazni Researchers - @distro04
adasevic Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 (edited) Ako vam zafali jedan kako ne bi igrao neugodni AVERAGE, pošalji meni kod, klinac mi debituje ove sezone pa taman nek guli Beton Edited August 5, 2022 by adasevic 2 1
zoki Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 E pa, srećno svima padanje servera par sati pre deadline-a svima koji slave!!!
smooth.Op Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 12 nas je trenutno. Upadaj pa ćemo naći nekog ako ostane na 13. 1
Behemoth Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 U bre, mislim da odavno nije bilo ovoliko interesovanje za fantasy. 1
smooth.Op Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 1. Smooth Operator @smooth.Op 2. Flow @Zizou 3. Team EasyOn @Bustin 4. wpfpl2223 @Weenie Pooh 5. Kupovna pilad @nick1986 ortak? 6. Zarjavele Trobente @Zis 7. FC Mental Midgets @Midgeta 8. Pilići @Milošica 9. FC Sen Group® @cvrlle 10. Arnoldovi Puleni @shiki 11. Šorani @notenoughreasonsforclaire 12. Squeaky Ducks @banecare1 13. Kalabaster @kralj Evo ovo je stanje trenutno. Poslao sam i @adasevic za njegovog juniora, ali još nije video poruku. Biću off do dedlajna pa nek se @dedafausto i @adasevic dogovore ko će da popuni. Ako ima još zainteresovanih iskomunicirajte da neko od ovih što su unutra pošalje kod. Srećno svima
Zis Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Pa nek uđu obojica, nije Average nezanimljiv protivnik. 1
nick1986 Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 2 hours ago, smooth.Op said: 1. Smooth Operator @smooth.Op 2. Flow @Zizou 3. Team EasyOn @Bustin 4. wpfpl2223 @Weenie Pooh 5. Kupovna pilad @nick1986 ortak? 6. Zarjavele Trobente @Zis 7. FC Mental Midgets @Midgeta 8. Pilići @Milošica 9. FC Sen Group® @cvrlle 10. Arnoldovi Puleni @shiki 11. Šorani @notenoughreasonsforclaire 12. Squeaky Ducks @banecare1 13. Kalabaster @kralj Evo ovo je stanje trenutno. Poslao sam i @adasevic za njegovog juniora, ali još nije video poruku. Biću off do dedlajna pa nek se @dedafausto i @adasevic dogovore ko će da popuni. Ako ima još zainteresovanih iskomunicirajte da neko od ovih što su unutra pošalje kod. Srećno svima Moj ortak je Catch me if you can FC. usao je u ligu malo pre
Zizou Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Za sada 15 ekipa u Betonu. Jos pola sata fore za jos jednu ekipu da se pridruzi.
Recommended Posts