goofs Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Sta bi s onom Covicevom kosarkaskom gimnazijom? Jel izasao neki kosarkas ikada odatle?
Heaviside Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 (edited) To je samo najobičnija privatna srednja škola prilagođena potrebama dece koja ozbiljno treniraju. Nju sada pohađaju klinci iz mlađih kategorija Zvezde plus ko želi sa strane. Sportska gimnazija u principu. Pretpostavljam da su na primer Gudurić, Dobrić, Davidovac išli u tu školu. Edit: gudurić je definitvno završio tu školu, Teo, Bjelica i Radulja takođe. Nekada davno FMP je imao dogovor sa lokalnom tehničkom školom u Železniku u kojoj je imao svoja odeljenja, ali nisu sva deca htela da idu u mašinsku školu. . Edited July 24, 2022 by Heaviside
Joe D Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 On 24.7.2022. at 10:32, Heaviside said: Pre godinu dana nisu imali nikakve mlađe kategorije. Slušao sam intervju sa kevinim panterom koji je mislim tada postao direktor kluba. U svakom slučaju, rekao je da planiraju da ponovo pokrenu mlađe kategorije po kojima su bili poznati. Možda sada već imaju nešto. nesto sam trazio po youtube-u, pa sam naisao na ovo: nemam pojma koji uzrast i koja liga, ali eto, bice da ipak imaju nesto. 1
goofs Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 On 24.7.2022. at 11:00, Heaviside said: To je samo najobičnija privatna srednja škola prilagođena potrebama dece koja ozbiljno treniraju. Nju sada pohađaju klinci iz mlađih kategorija Zvezde plus ko želi sa strane. Sportska gimnazija u principu. Pretpostavljam da su na primer Gudurić, Dobrić, Davidovac išli u tu školu. Edit: gudurić je definitvno završio tu školu, Teo, Bjelica i Radulja takođe. Nekada davno FMP je imao dogovor sa lokalnom tehničkom školom u Železniku u kojoj je imao svoja odeljenja, ali nisu sva deca htela da idu u mašinsku školu. . Da, znam sta je, to je po uzoru na americki obrazovni sistem, skola + trening. Iskreno, to je na papiru jako dobra stvar, bilo bi lepo kad bismo imali jos slicnih skola. Kazem na papiru, jer ne znam kako se radi sa tim klincima ni obrazovno ni kosarkaski, mada ako su ti momci sto ih pominjes isli tamo onda bih rekao da se dobro radi. Sad im gledam sajt, skolarina za kosarkaski program 5-6 hiljada eura, 11 hiljada ako ti treba i smestaj za dete
Nikodije Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 28 minutes ago, Nikodije said: Fmp domaćin kvalifikacionog turnira za LŠ. Igra se u Vesoniru 1
Heaviside Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Ne plaća se to ako ti dete igra u Zvezdi, kao sportska stipendija u Americi. Mogu i drugi klubovi svojim igačima da plate školarinu, menadžer, na kraju i roditelji manje talentovanoj deci. Tu bi mogla i država da pomogne od dela para koje daju profesionalnim sportistima. Neko da plati mora, neće sigurno Čović da deli obrazovanje na popustu.
Nikodije Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Ipak bez Tase u novoj sezoni. Ladno već sutra počinju pripreme.
Joe D Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 zna li se gde cemo gledati majstorije jokica sa nisave sledece sezone?
Nikodije Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 Guglam, ne vidim ništa. Verovatno je još na tržištu i vaga bugarsko-rumunske ponude 1
hrkljush boys_2 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Niko da isprati da su pocele pripreme. Raskinut ipak ugovor sa Pusicom.
Eladan Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Зна ли се зашто? У медијима кажу: 'приватни разлози'
April Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Ja takođe nikada do kraja nisam razumeo zašto je onako ekspresno oteran iz KKP iako je počeo sasvim dobro. 1
pbg12345 Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 dakle promenili celu proslogodisnju petorku, osim nerandzica sta je sa tasicem zna li se? bas mi cudno da njega nisu zadrzali
Recommended Posts