Posted July 7, 20222 yr Košarkaši FMP-a iz Železnika igraće protiv španskog Breogana u četvrtfinalu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.
July 7, 20222 yr Deluje da su veći problem kvalifikacije nego sve ostalo. Vidim neke Dance u prvom šeširu
July 7, 20222 yr Ne znam po kojoj logici je fmp u zadnjem šeširu zajedno sa nekim Iglsima sa takozvanog Kosova. Valjda zato jer nismo igrali Fiba takmičenja pa nemamo rejting.
July 9, 20222 yr i bolje, treba da bude mlad tim. mladi srpski igraci plus neki zabavni stranci, to je recept. kao prosle sezone uostalom. samo ne znam koji ce im kurac djenka. valjda marketinski. Edited July 9, 20222 yr by Nikodije
July 9, 20222 yr nisam shaqula, al ajde da probam da nabacam igrace otprilike plej je novi amer frejzer, spolja su doveli ovog pusicu, tu su valjda i dalje vujcic i manojlovic, tu je djenka, ne znam za radonju, verovatno ide.. mislim da je i vudragovic bek, mada nisam siguran, joe ti to bolje znas produzili su simovica na krilu, potpisali matovica (mislim da je krilo), ne znam da li ostaje nerandzic od visokih stigao je amer beach, klinac vukovic, ne znam sta je tasom, nadam se da ostaje, verovatno ostaje i pavicevic, ne znam za izundua.