munze Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Košarkaši FMP-a iz Železnika igraće protiv španskog Breogana u četvrtfinalu kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.
Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Stigo i treći Amer, neki Birč iz Poljske, kažu dobar šuter
*edited by mod Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Jel se to ozbiljno napadaju kvalifikacije? Ima li nekih izgleda da prođu u grupu?
*edited by mod Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Deluje da su veći problem kvalifikacije nego sve ostalo. Vidim neke Dance u prvom šeširu
Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Ne znam po kojoj logici je fmp u zadnjem šeširu zajedno sa nekim Iglsima sa takozvanog Kosova. Valjda zato jer nismo igrali Fiba takmičenja pa nemamo rejting.
*edited by mod Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 A i da se ne bi slučajno ukrstili sa tim Iglsima.
FPLS Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Potpisao Vasilije Pusica cime je tim kompletiran, znaci nista od Kuza i Kuridze.
Nikodije Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 (edited) i bolje, treba da bude mlad tim. mladi srpski igraci plus neki zabavni stranci, to je recept. kao prosle sezone uostalom. samo ne znam koji ce im kurac djenka. valjda marketinski. Edited July 9, 2022 by Nikodije
Joe D Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 gde je onaj sakulin grafik sa slicicama da vidimo na sta to lici
Nikodije Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 gde je shaqula, to je bolje pitanje, i zasto mu ne daju da se vrati na sport 1
Nikodije Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 nisam shaqula, al ajde da probam da nabacam igrace otprilike plej je novi amer frejzer, spolja su doveli ovog pusicu, tu su valjda i dalje vujcic i manojlovic, tu je djenka, ne znam za radonju, verovatno ide.. mislim da je i vudragovic bek, mada nisam siguran, joe ti to bolje znas produzili su simovica na krilu, potpisali matovica (mislim da je krilo), ne znam da li ostaje nerandzic od visokih stigao je amer beach, klinac vukovic, ne znam sta je tasom, nadam se da ostaje, verovatno ostaje i pavicevic, ne znam za izundua.
Recommended Posts