June 10, 20231 yr Za sad im presing lepo rešavaju ispucavanjem ka napred, gde Džeko i Lautaro uspeju da zadrže loptu... A sa loptom su malo bezidejni u napadu, za sad...
June 10, 20231 yr Standard,prevara nije spremio psihicki ekipu,trebao je ovde Lukaku da startuje,prespor je Edin.
June 10, 20231 yr Jao Barela dva puta, prvi ne šalje Lautaru loptu za 1 na 1, onda ne uspeva da izvede Dekija na loše Edersonovo ispucavanje I za malo odmah kazna Ubrzao City Edited June 10, 20231 yr by Profesionalac
June 10, 20231 yr Primićemo gol zbog jebenog Brozovića i njegovih izgubljenih lopti na 35 m od našeg gola
June 10, 20231 yr Just now, Bogotac said: Ode KDB Ko je gori,Brozovic ili Barela? Video bih tebe sa igraš protiv Rodria. Polako, veliki je ulog a još veći teret na njihovim ledjima.
June 10, 20231 yr Siti u padu forme definitivno. Očekivao sam da ovo rutinski reše već do poluvremena. Sad im se život dodatno komplikuje povredom najboljeg igrača. Interovci bi morali bataliti valjanje jer Mračinjak™ očito ne duva mekane kontakte.
June 10, 20231 yr Just now, John Coltrane said: Video bih tebe sa igraš protiv Rodria. Polako, veliki je ulog a još veći teret na njihovim ledjima. Resio bi ga rutinski,nisi me nikad gledao dok sam igrao u donjoj koceljevi,em te biju seljaci,em krticnjaci
June 10, 20231 yr Žao mi KDB Izvedemo sjajnu polukontru i onda se Denzel zabaguje na ivici kaznenog - vratimo loptu do Onane
June 10, 20231 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Mračinjak™ očito ne duva mekane kontakte. Jbg, jednom navijam za 'Talijane, i tad zapadne normalan sudija :(