Jump to content
IGNORED

LŠ novo izdanje 22/23

renne

Recommended Posts

Posted

Ne znam sto ste se uvatili za Napoli, da im ne bude malo mnogo i Kalco i prolaz u zavrsnicu Lige Sampiona? Pa to ni Siti nije uspeo godinama.

Posted

Zasluzeno Milan. 

Valjda Inter sutra ne zasere...

Posted

Svaka čast Milanu, pazi kad na kraju osvoje nekako :D

Posted

Super sezona Napolija, bice titula, cetvrtfinale LS, plafon. Milan moze do finala. Klasika. 

Posted
5 minutes ago, JohnnyD said:

Ne znam sto ste se uvatili za Napoli, da im ne bude malo mnogo i Kalco i prolaz u zavrsnicu Lige Sampiona? Pa to ni Siti nije uspeo godinama.

Pa zabavni su za gledanje, igraju atraktivno i napadački, puno golova bude, plus su osveženje u odnosu na isti ešalon top ekipe u Evropi.

That said, podbacili su u ovom dvomeču, Gruzijac je danas bio jako loš, a on im je motor. Plus nisu imali sreće sa povredama, ni u periodu pred 1/4f, a ni danas, Politano se činio najraspoloženijim pa je rano morao vani.

Milan čvrsto i disciplinovano, drugačije ne mogu. Leao ćaća, Mike hobotnica.

Jbt gradski derbi u 1/2f LŠ, živ nisam :) 

• +1 4
Posted
17 minutes ago, goofs said:

Pa zabavni su za gledanje, igraju atraktivno i napadački, puno golova bude, plus su osveženje u odnosu na isti ešalon top ekipe u Evropi.

That said, podbacili su u ovom dvomeču, Gruzijac je danas bio jako loš, a on im je motor. Plus nisu imali sreće sa povredama, ni u periodu pred 1/4f, a ni danas, Politano se činio najraspoloženijim pa je rano morao vani.

Milan čvrsto i disciplinovano, drugačije ne mogu. Leao ćaća, Mike hobotnica.

Jbt gradski derbi u 1/2f LŠ, živ nisam :) 

Sve ok, al ne pricamo o Milanu iz 90ih ili sa pocetka 2000ih, pa da su dosadili i Bogu i narodu :D A i ima tu par matoraca koje gledamo poslednji put (Ibra, Ziru...) tako da mi svakako nije krivo

• +1 2
Posted

Ibra nažalost nije registrovan za LŠ, tako da i u slučaju nekog potpunog ludila da Milan osvoji trofej, neće mu se pisati u CV. A to je jedini koji mu fali. Što samo znači da će igrati fudbal i dogodine :D 

Ista situacija je bila i sa zuba Ronaldom 2007, takodje Milan bio u pitanju.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Bogotac said:

Tako je strucnjace,sto onda pitas

Baceno 300,400 miliona na prevare iz Sahtjora i Brajtona,doveden Feliks na mestu Haverca,da bude najsporiji napad ikada,Zijeh i Pulisic potpuno nestali,nijedan ozbiljan trener nece da preuzme klub,vracaj Frenka,beko ce i doci na leto za neku nenormalnu cifru,igra ne postoji,doveden i Kulibalikoji je bio u padu zadnje dve sezone u Napoliju,Kepa opet brani,overall transfer politika je sve sto ponudite,mi cemo kupiti.A tek ce sve ovo doci na naplatu.

Jedino Enco je pogodak

svaka cast. samo recikliraj b92 komentare. to ti je otprilike i neki maksimum.

Posted
Just now, 189- said:

svaka cast. samo recikliraj b92 komentare. to ti je otprilike i neki maksimum.

:lolol:

kakav si ti lik,nasmeja me lepo

Posted
31 minutes ago, goofs said:

Što samo znači da će igrati fudbal i dogodine :D 

Ali ne u Milanu. Ako se ne varam, nedavno vidjeh da mu nece obnoviti ugovor.

Posted

Da, kako sada stvari stoje neće mu produžiti ugovor. Videćemo, pominje se Galijani i Monca pošto je dovoljno blizu Milana gde mu žena i deca uživaju. Ibra je skoro pa nepokretan u trenutnoj dobi i od top5 liga rekao bih da mu Serija A najviše odgovara jer se igra najsporiji tempo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...