goofs Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Šunka dogovorila uslove sa Sasuolom za Skamaku, u totalu oko 35M funti. Sta znam, skeptican sam, ali ajd da vidimo od cega je napravljen momak. Cena je ok s obzirom na suludih 50M koliko je pominjano proteklih dana.
ArleKino Posted July 23, 2022 Author Posted July 23, 2022 Zinchenko juče i službeno predstavljen. Broj 35. Tavaresa hoće Atalanta, Brighton i Marseille.
ArleKino Posted July 23, 2022 Author Posted July 23, 2022 Scamacca izgleda kao profesionalni ubica koji je na tajnom zadatku kao fudbalski trener. 1
kipo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 De Gea Dalot, Lindelöf, Maguire, Shaw Van de Beek, Fred, Bruno Fernandes, Sancho, Rashford, Martial Volio bih da vidim Freda na klasicnoj 6, jer bi onda VDB imao svu slobodu, pa da vidimo koliko moze on da drlja po terenu. Dalo ako odigra jos jednu dobru utakmicu, kontam da ce biti prvi izbor na desnom beku. ETH ga je opravio, istrcava kraj aut linije, dobro brani svoju stranu, ulazi u sredinu, asistira.. Jos da pokusa da prodje igraca i ima sveee. On i Marsijal su preporodjeni, da ne ureknem, ladno pojacanja. Zato Elanga nestao.
kipo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 (edited) Zavisi kako ce igrati ETH, nemam ideju kako je radio u Ajaksu. Sa dobrim, klasicnim defanzivnim veznim FDJ bi bio apsolutni kreator igre. Bez Deklana Rajsa jos jedna radilica bi podijelila taj posao sa njim, Neves ili Tilemans bi bili savrseni. Bar ja to tako vidim. A ETH nedavno rece da je fora imati squad, a igraci i zaduzenja se formiraju shodno protivniku. Edited July 23, 2022 by kipo
ducca Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 U teoriji FDJ bi bio “broj 8”, znači DM (kako stoje stvari Fred) + FDJ + Bruno vezna trojka. Utd - Villa ima live na app-u ako je neko dokon.
John Coltrane Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 (edited) Za FDJ pare bolje da smo povijali Rajsa. btw zašto igramo na ovakvoj oranici - jebo ih Pert. Edited July 23, 2022 by John Coltrane
John Coltrane Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Ovo Marisalovo nije ofsajd i to debelo. Sreća pa je Bruno promašio.
Recommended Posts