Bogotac Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Cestitke,zasluzeno. Ne videsmo jel bio ofsajd,posebno za Zincenka,ovo ko sa Pepom i nama onomad.
Milošica Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 2 minutes ago, ArleKino said: Trossard odličan cameo, čuva loptu jako dobro u džepovima™. Zinchenko majstor fudbala. Kako je Trosar iskontrolisao ono ka kraju, fenomenalno. Zinčenko em majstor, em šampionski mentalitet.
Mindaugas Žukauskas Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ono kad lik dva gola, a levi bek je ubedljivo najbolji igrač utakmice Preljepo veče 1
John Coltrane Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 1 minute ago, Bogotac said: Cestitke,zasluzeno. Ne videsmo jel bio ofsajd,posebno za Zincenka,ovo ko sa Pepom i nama onomad. Proveravali samo Nketiju, a i to izgleda da je Fred "dodao". Zinčenka nisu ni pogledali. Bez Kazemira ovo i nije moglo bolje, u jednom trenutku komentator kaže "MekTomini do Veghorsta" - jeza me prošla, kao da igramo LigaKup. Ova besparica u januaru verovatno garantuje da su Ameri out a Ser Džim in .
ArleKino Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 4 minutes ago, Bogotac said: Cestitke,zasluzeno. Ne videsmo jel bio ofsajd,posebno za Zincenka,ovo ko sa Pepom i nama onomad. Nije bio. Zinchenko je bio u liniji sa Shawom ili ko je već bio iz Uniteda. Nketiah pogotovo nije bio, AWB je ostao. 1
JohnnyD Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Ne znam, mozda sam djubre, al meni je kad Siti ispusi u ligi kao da sam docekao neke nase na terasi Skupstine
Bogotac Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 11 minutes ago, ArleKino said: Nije bio. Zinchenko je bio u liniji sa Shawom ili ko je već bio iz Uniteda. Nketiah pogotovo nije bio, AWB je ostao. Ne mozes da znas za Zincenka,nismo videli.
Weenie Pooh Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 2 minutes ago, Bogotac said: Ne mozes da znas za Zincenka,nismo videli. Pokazali su situaciju, zaustavili snimak, samo nisu izvukli linije za nas. VAR ne može da ne proveri takve stvari. 2 1
John Coltrane Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 (edited) Jebem li ga, ovde deluje prilično nategnuto. Svakako zaslužili smo poraz. Edited January 22, 2023 by John Coltrane
kipo Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 4 minutes ago, John Coltrane said: Svakako zaslužili smo poraz. 1
Baldrick S. Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Ova besparica u januaru verovatno garantuje da su Ameri out a Ser Džim in . Ne verujem da potencijalna kupovina ima veze sa transferima. 50-70 miliona za igraca-dva su skoro pa nista u bidu koji bi trebalo da bude preko 6 milijardi. Cak i ako su Glejzeri znali u toku leta da hoce da prodaju klub, ne bi bas odresili kesu za 240M evra (ne prebacujem, bas je lepo kad vidis da ti klub potrosi tolike pare u jednom prelaznom roku), nego bi udarili neke restrikcije. Povezuju vas sa gomilom igraca, od Olma do Thurama pa cak do Pikforda.
John Coltrane Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 5 minutes ago, Zlurad said: Ne verujem da potencijalna kupovina ima veze sa transferima. 50-70 miliona za igraca-dva su skoro pa nista u bidu koji bi trebalo da bude preko 6 milijardi. Cak i ako su Glejzeri znali u toku leta da hoce da prodaju klub, ne bi bas odresili kesu za 240M evra (ne prebacujem, bas je lepo kad vidis da ti klub potrosi tolike pare u jednom prelaznom roku), nego bi udarili neke restrikcije. Povezuju vas sa gomilom igraca, od Olma do Thurama pa cak do Pikforda. U ovom roku teško. Koji moj bi uzeo Veghorsta na pozajmicu u protivnom?
ArleKino Posted January 22, 2023 Author Posted January 22, 2023 14 minutes ago, dragance said: Šta će im kesa Pickford? Gledam Southgatea juče sa Newcastleom i danas sa Arsenalom, vidi odbrane Popea i Ramsdalea i onda zamišljam kako kaže: "Nah, Pickford is my No.1." 4
Recommended Posts