Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

jbt arsenal je jedini klub koji mora izaći na tržište čim se povredi jedan prvotimac. nketiah gleda i neverue

Posted

Kakav Nketiah, prosto unleash Martinelli through the middle.

Levo može Smith Bez Crtice Rowe ili ko već hoće.

Posted

pa bitniji su im bokovi od sredine. ne može ko hoće, mora neko direktan i sposoban da probije 1 na 1 kao npr martinelli. tako da mi više smisla ima ovo moje. :sleep:

• +1 1
Posted

Dobro onda, evo, damo im mi Darwina na pozajmicu. On može i centralno, može i direktno da probija 1 na 1 po boku, može spolja za tri a može i jako do samog kraja. A publika će da uživa i njihova i naša, znaš i sam kako ga je zabavno gledati!

Ako neće, ko ih jebe, neka vraćaju RVP iz penzije.

• Haha 1
Posted

Uzećemo Mudryka :wub:, mene blam koliko nam se nudi, da se malo podeblja napad.

Nketiah je dobio 100k sedmično iz nekog razloga. Nije Jesus, ali nije ni Lacazette.

Posted

Pisao sam na drugoj temi, Juventus je pred kolapsom, ima jedan tamo koji je i ranije bio interesantan Arsenalu :fantom: mozda sad i Arsenal bude interesantan njemu.

Posted
9 hours ago, goofs said:

Pisao sam na drugoj temi, Juventus je pred kolapsom, ima jedan tamo koji je i ranije bio interesantan Arsenalu :fantom: mozda sad i Arsenal bude interesantan njemu.

image.thumb.png.03008422d602b13fcc460331e48a7399.png

• Haha 2
Posted

Malo lijepog predsezonskog seha™ za Goonere:

Posted

I mi smo briljirali protvi Kadiza u gostima 4:2 za žute :whistle:

Ipak prvenac za A tim je zabio najvrući prospekt Kobi Meino.

Za 2 dana kod Betisa.

Posted

Još sutra da Englezi ispadnu, pa možemo da se okrenemo obavezama u prvenstvu.

Po poslednjim vestima, Luis Diaz ipak ne može da igra, operisaće mu koleno, nadaju se povratku najranije u martu :isuse: A Jota neće biti tu do februara, tu se ništa nije promenilo.

Ali jebeš napad, tu imamo čak trojicu igrača na raspolaganju. Nego Bellingham je opet u glasinama, Real-Liverpool, trista šesto miliona, ovo-ono.

• Haha 3
Posted

Jebem majku ko je pustio Žirua iz Arsenala.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
8 minutes ago, radisa said:

Konje od PL igrača još na turniru? 

Hakim Ziyech, Ljoris, Perisic i Mateo Kovacic

Edited by MiddleClass
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...