Pokojni Ruxin Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 jbt arsenal je jedini klub koji mora izaći na tržište čim se povredi jedan prvotimac. nketiah gleda i neverue
Weenie Pooh Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Kakav Nketiah, prosto unleash Martinelli through the middle. Levo može Smith Bez Crtice Rowe ili ko već hoće.
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 pa bitniji su im bokovi od sredine. ne može ko hoće, mora neko direktan i sposoban da probije 1 na 1 kao npr martinelli. tako da mi više smisla ima ovo moje. 1
Weenie Pooh Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Dobro onda, evo, damo im mi Darwina na pozajmicu. On može i centralno, može i direktno da probija 1 na 1 po boku, može spolja za tri a može i jako do samog kraja. A publika će da uživa i njihova i naša, znaš i sam kako ga je zabavno gledati! Ako neće, ko ih jebe, neka vraćaju RVP iz penzije. 1
ArleKino Posted December 7, 2022 Author Posted December 7, 2022 Uzećemo Mudryka , mene blam koliko nam se nudi, da se malo podeblja napad. Nketiah je dobio 100k sedmično iz nekog razloga. Nije Jesus, ali nije ni Lacazette.
goofs Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Pisao sam na drugoj temi, Juventus je pred kolapsom, ima jedan tamo koji je i ranije bio interesantan Arsenalu mozda sad i Arsenal bude interesantan njemu.
Weenie Pooh Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 9 hours ago, goofs said: Pisao sam na drugoj temi, Juventus je pred kolapsom, ima jedan tamo koji je i ranije bio interesantan Arsenalu mozda sad i Arsenal bude interesantan njemu. 2
ArleKino Posted December 8, 2022 Author Posted December 8, 2022 Malo lijepog predsezonskog seha™ za Goonere:
John Coltrane Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 I mi smo briljirali protvi Kadiza u gostima 4:2 za žute Ipak prvenac za A tim je zabio najvrući prospekt Kobi Meino. Za 2 dana kod Betisa.
Weenie Pooh Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 Još sutra da Englezi ispadnu, pa možemo da se okrenemo obavezama u prvenstvu. Po poslednjim vestima, Luis Diaz ipak ne može da igra, operisaće mu koleno, nadaju se povratku najranije u martu A Jota neće biti tu do februara, tu se ništa nije promenilo. Ali jebeš napad, tu imamo čak trojicu igrača na raspolaganju. Nego Bellingham je opet u glasinama, Real-Liverpool, trista šesto miliona, ovo-ono. 3
Azdaja Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 Jebem majku ko je pustio Žirua iz Arsenala. 1 1
MiddleClass Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 (edited) 8 minutes ago, radisa said: Konje od PL igrača još na turniru? Hakim Ziyech, Ljoris, Perisic i Mateo Kovacic Edited December 10, 2022 by MiddleClass
Recommended Posts