Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, mozzer said:

Zato sto sam odigrao singl 1 kvota bila 3.15... ne znam da li je po pravilima da se ovakva ruka ne svira...

Izuzetno sretna pobeda za Che, ali sreca prsti....

Upravo gledam Inter-Roma, Čahanoglu prima loptu butinom i odbija mu se u ruku i sam svestan šta je uradio priznaje, sudija svira ruku. 

Po pravilu kad lopta dodirne prvo neki drugi deo tela pa onda ruku to nije ruka, pogotovu kad je blokiranje šuta u pitanju, ali ono je bilo nesmotreno i pomalo komično na PL tekmi. 

• +1 1
Posted

Kako je proplivao Trent!!! 

[mention=186]Weenie Pooh[/mention] ko je alternativa na desnom beku?

Neki 18-godišnji Škot koji tek treba da debituje. Znači Milner.

Nisam mogao da gledam Brighton, a prošli put kad kad sam zbog leta propuštao utakmicu bilo je onih 0-5 na Old Traffordu. How the mighty have fallen [emoji25]
Posted

Nocas sanjam da sam propustio utakmicu, trazim rezultat i vidim 20:6 za Siti. Ali to je zapravo bio san u snu, iz kog se probudim i vidim da je stvarni rezultat 8:6 :fantom: 

Posted

Kaže Klopara "nismo znali šta nas očekuje pošto nismo znali da li će Brajton igrati ono što je igrao do sad" (parafraziram) "ali to nije izgovor, to je objašnjenje" :ph34r:

Posted

"Nismo znali da će nam Brajton umuvati gol-dva u prvih 20 minuta; jeste da je to već uradilo pola timova sa kojima smo igrali ove sezone, ali računali smo da moraju kad-tad da prestanu da nas trpaju, po zakonu velikih brojeva. Objašnjavam, ne izgovaram."

• Haha 1
Posted
15 minutes ago, Weenie Pooh said:

"Nismo znali da će nam Brajton umuvati gol-dva u prvih 20 minuta; jeste da je to već uradilo pola timova sa kojima smo igrali ove sezone, ali računali smo da moraju kad-tad da prestanu da nas trpaju, po zakonu velikih brojeva. Objašnjavam, ne izgovaram."

Ali, jebote, 7 utakmica ove sezone u ligi, samo u one dvije gdje je bio CS niste primili prvi gol. :huh:

Trossard prvi hat-trick gostiju na Anfieldu od Aršavinovog ludila 2008-09. Iduće ljeto je slobodan igrač. Trossard, ne Aršavin, Rus se penzionisao.

• +1 2
Posted (edited)

junajted u najjačem sastavu bez megvajera, ronalda i casemira

btw jel smo primetili koliko je zamrla tema otkad je liverpul propo? very sad :sad:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Ovaj Akanji već igra kao mator

Posted
Just now, Pokojni Ruxin said:

što ne igra antony?

Zato sto je precenjen, kao i skoro svako ko dodje kao zvezda holandske lige.

• +1 3
Posted
3 minutes ago, Milošica said:

Zato sto je precenjen, kao i skoro svako ko dodje kao zvezda holandske lige.

tih 100m nekako još uvek prolazi ispod radara zbog gola arsenalu i postojanja darwina, ali šokantno je baš kupovao junajted. za 170m koje su potrošili na antonya i casemira su mogli zameniti pola prve postave

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...