ArleKino Posted September 24, 2022 Author Posted September 24, 2022 Jebote, pojam "legenda" je baš devalvirao - Voronin, Downing, Diao... Još samo da su Paul Konchesky i Pegguy Arphexad dobili poziv.
Weenie Pooh Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 29 minutes ago, ArleKino said: Jebote, pojam "legenda" je baš devalvirao - Voronin, Downing, Diao... Još samo da su Paul Konchesky i Pegguy Arphexad dobili poziv. To samo zato što si stariji pa ih se bolje sećaš. Realno nije ni Bjorn Tore Kvarme (50) ostavio neki trag za svoje dve sezone u LFC, pa ga ipak godinama rutinski dovode da šeta pored aut linije i zabavlja babe.
ArleKino Posted September 24, 2022 Author Posted September 24, 2022 46 minutes ago, Weenie Pooh said: To samo zato što si stariji pa ih se bolje sećaš. Realno nije ni Bjorn Tore Kvarme (50) ostavio neki trag za svoje dve sezone u LFC, pa ga ipak godinama rutinski dovode da šeta pored aut linije i zabavlja babe. Bio je taj norveški lobi u Liverpoolu, mislim da je Anfield mirisao na haringu tih godina. Leonhardsen, Heggem, Kvarme, Bjornebye, onda nekad poslije njih i Riise. Doduše, promašili su vas Johnsen, Berg, Solskjaer, Carew i svi oni Floovi™.
Mindaugas Žukauskas Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Bjorn Kvarme je član one čuvene generacije Sosijedada kojoj se omaklo da uzme titulu, sa Darkom i Nihatom. 1
ArleKino Posted September 24, 2022 Author Posted September 24, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Bjorn Kvarme je član one čuvene generacije Sosijedada kojoj se omaklo da uzme titulu, sa Darkom i Nihatom. Bila je tu i jedna istinska legenda Liverpoola, i danas je bio na terenu. 2
kipo Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 2 hours ago, ArleKino said: Jebote, pojam "legenda" je baš devalvirao - Voronin, Downing, Diao... Još samo da su Paul Konchesky i Pegguy Arphexad dobili poziv. To je od ovih dostupnih. Vidis da je i Roj Kin bacen u vatru. Inace, s hajlajtsa su Berba i Stam bas mamojepci i dalje.
Weenie Pooh Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 42 minutes ago, kipo said: Inace, s hajlajtsa su Berba i Stam bas mamojepci i dalje. Berbin gol je vrhunski, ista ona nepodnošljiva lakoća kao dok je još igrao, ko ga ne zna pomislio bi da ga je usralo. I svaki put tako. 2
kipo Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Od svega sto ga pamtimo, meni su urezalo kad Fergi jednom rece za njega kako je super odigrao mec, bogotac bla bla, te kako savrseno razumije igru sa jednim napadacem
Milošica Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 @Weenie Pooh Ko su ti omiljeni igraci Liverpula u poslednjih 20ak godina?
Weenie Pooh Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 59 minutes ago, Milošica said: @Weenie Pooh Ko su ti omiljeni igraci Liverpula u poslednjih 20ak godina? Malo je dvadesetak za nas matore. Meni je verovatno Steve McManaman prvi na kog sam imao navijački boycrush. I Fowler naravno, to je bio Suarez pre Suareza. Kasnije Gerrard, Hyypia, Xabi Alonso, Torres, pomenuti Suki, dakle ništa specijalno, sve top of the pops hitovi. Od onih manje poznatih iz nekog razloga mi je izrazito drag bio Daniel Agger kog su povrede upropastile, i ludi Alberto Moreno uglavnom iz inata. Posebno mesto u srcu naravno čuvam za pravovernog Egipćanina koji je uspeo tokom prethodnih godina da mi koliko-toliko ublaži najcrnji pesimizam, da mi omogući da kad se primi gol, da onako retardirano pomislim, "Ma nema veze, umuljaćemo dva." Lepo nas uči Hadith 2517: Quote A man said, “O Messenger of Allah, should I tie my camel and trust in Allah, or should I leave her untied and trust in Allah?” The Prophet, peace and blessings be upon him, said, “Tie her and trust in Allah.” 2 2 2
papapavle Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Al je dosadna ova PL pauza, Sekta mi od 4. septembra ne šutnu loptu u besu... Kad će više taj oktobar...
kipo Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Bogami oktobar strasno zajeban, ako ne racunamo Omoniju a prvo pa musko. S tim u vezi, ovo je sjajno i tako zastrasujuce stvarno 1 1
ArleKino Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 21 hours ago, papapavle said: Al je dosadna ova PL pauza, Sekta mi od 4. septembra ne šutnu loptu u besu... Kad će više taj oktobar... Još samo malo i repstativna pljač...ovaj, pauza završava.
Godfrey Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 10 hours ago, ArleKino said: Još samo malo i repstativna pljač...ovaj, pauza završava. Piše mi kum malo pre na konto ovog sranja sa reprezentacijama "Samo da se završi ovo, voleo bih da se probudim i da je sutra subota" And i really felt that 1
Recommended Posts