Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Koudi je plavima fantastično pojačanje. Ako nastave ne primati golove kao na traci, rekao bih prelomno. Golove ionako ne daju.

Posted

Bolji smo od Lestera....za sada.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Rekoh ja lijepo, kad se Vieira uhoda, Ø će na klupu. :fantom: 

Čestitke na tituli

Zasluženo

Posted

Pored ovakvog Lestera i WH još će Forest i Bornmut ostati u ligi. 

Posted

Treba požuriti sa nogobuljom Mojesa pre nego Lester to odradi Brendanu jer ko pre devojci....pošto je Poketino još uvek slobodan. 

• +1 1
Posted

Taman posla da se nogira Mojes. Ne igra Vest Hem dobro, daleko je od proslosezonskog nivoa, ali ne igra ni toliko lose kakve rezultate ima. U svakom kolu pogode unutrasnji deo stative ili precke i lopta ne udje u gol. 

Danas i protiv Foresta je trebalo da uzmu najmanje bod, protiv Totenhema su bili blizi pobedi, protiv Celzija brutalno opljackani za bod. Nije sjajno, ali su komotno mogli da imaju 5 bodova vise. Prokinuce kad tad. 

• +1 4
Posted

Ruku na srce, ni Lester nije previse ocajan do katastrofane odbrane, postigli su bese 10 golova a imaju 1 bod.

Posted

Vaistinu. Lester juce uopste nije lose igrao. Stalno su pretili, imali vise suteva, vise dodira lopte u protivnickih 16, sve golove do ulaska Sona su primili ili iz prekida ili individualnim greskama. Golman i odbrana su jezivi.

Posted

Statistički moment:

Arsenal je dao 17 golova u ligi dosad. Samo jedan od tih 17 dat je desnom nogom (prvijenac Jesusa protiv Leicestera). :huh:

• +1 1
Posted

Sve neki levaci u gunnersima :covid19:

• Haha 1
Posted

Našao Kloppara još jednog Joea Gomeza.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...