Nikodije Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 (edited) 22 minutes ago, Joe D said: karijerni downgrade u ovom trenutku, nadam se da je bar dobre pare uzeo, zasluzio je. Ko zna, možda insajder i nije mnogo slagao. Rusi su preplaćivali i u normalnim okolnostima, ko zna koliko sada moraju da preplaćuju s obzirom da su izopšteni. Sada osim para ne postoji baš nikakav motiv da se ide tamo. Edited June 26, 2022 by Nikodije 1
hrkljush boys_2 Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Simpatičan lik, skolovan što bi se reklo igrač. Fali će jebiga, nekako se naviknuti na njega, iako me znao i iznervirati svojom preopuscenoscu, ali to je više do mene. Sretno DeDa! Valjda ce uskoro krenuti neke lijepe vijesti i u kontra pravcu.
levi Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 kraj 1 ere, bukvalno cornerstone Radonjinog sistema, igrač koji je u najtežim utakmicama igrao i na 1 i na 5 i sve između 2 2
Wilde Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 1 hour ago, Hroničar said: Na stranu sve, meni nije jasno da CSKA daje tolike novce za jednog Davidovca, obzirom da nece igrati Evroligu. Verovatno u ovim okolnostima gomila igrača neće ni da ih razmatra. Dedi neka je sa srećom i da ga vidimo opet kod kuće za koju godinu. Brine me da je ovo najava novog reseta kao na leto 2017. 1
Arthur Kirkland Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 56 minutes ago, levi said: kraj 1 ere, bukvalno cornerstone Radonjinog sistema, igrač koji je u najtežim utakmicama igrao i na 1 i na 5 i sve između Dobric i on nisu ne znam kakve klase, igracki imaju neke ozbiljne mane. S druge strane su se pokazali u bitnim utakmicama za trofeje i bili su nekako zastitni znak Zvezde vec nekoliko godina, te mi je s te strane tesko pao DeDin odlazak iako je zasluzio da se dobro naplati. 1
Banjo Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Nama treba neki Rus oligarh kome bi bila interesantna EL. nismo ni skupi, malo nam treba.
Popular Post dragance Posted June 26, 2022 Popular Post Posted June 26, 2022 Jebi ga, došao je trenutak kada državni SNS projekat mora da uspe, nakon što su spičili onoliki novac prošle sezone i kupili wild card za EL ove sezone. Eto nama Vesića nazad 8 9
Banjo Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 7 minutes ago, dragance said: Jebi ga, došao je trenutak kada državni SNS projekat mora da uspe, nakon što su spičili onoliki novac prošle sezone i kupili wild card za EL ove sezone. Eto nama Vesića nazad Razlika je u Vesicu koji nas je vodio i u Vesicu sad jer je u DSu Vesic bio 5. esalon bez ikakve politicke funkcije. Mozda je vec bio i izbacen iz stranke, ne pamtim dobro. Vesara sad moze ozbiljnu lovu da namakne u klub.. I pravo da ti kazem dugo se vec nadam da ce nas neki "batica" iz najuzeg kruga uzeti i najuriti ovo govedo Covica.. Zapravo se tome nadam jos od kad je Radonja napustio klub. I taj nesretnik Dejan Radonjic je zasluzio da jednom sastavi ekipu po svom ukusu. Nismo mi politicka stranka nego kk kojem trebaju pare. 1 4 1
harper lee Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 (edited) 10 minutes ago, Banjo said: Razlika je u Vesicu koji nas je vodio i u Vesicu sad jer je u DSu Vesic bio 5. esalon bez ikakve politicke funkcije. Mozda je vec bio i izbacen iz stranke, ne pamtim dobro. Vesara sad moze ozbiljnu lovu da namakne u klub.. I pravo da ti kazem dugo se vec nadam da ce nas neki "batica" iz najuzeg kruga uzeti i najuriti ovo govedo Covica.. Zapravo se tome nadam jos od kad je Radonja napustio klub. I taj nesretnik Dejan Radonjic je zasluzio da jednom sastavi ekipu po svom ukusu. Nismo mi politicka stranka nego kk kojem trebaju pare. Vesic moze kurac od ovce da namakne i nista vise od toga. Da ne pricamo o tome da su njegove sposobnosti nadaleko poznate pod devizom "i kamen ni pokvario", dovoljno je samo setiti se u kakvim se uslovima igralo finale u hali koju je veliki gradjevinac Vesic "renovirao". Nece nas uzeti niko iole normalan i pristojan, to je out of the question, ali mene bi bas pogodilo da zavrsimo s nekim Ostojom iz Prislonice na celu kluba, nekim novokomponovanim mafijaskim naprdnjakom bez karaktera, misljenja i jedne jedine dobre ljudske osobine, kao sto se desilo mucenom Partizanu. Covic je bar nesto znao o kosarci, ti provincijski lopovcici koje je clanstvo u stranci od auto-limara pretvorilo u biznismene i industrijalce ne znaju nista osim da kradu i lizu dupe Vucicu. Edited June 26, 2022 by harper 4
munze Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 23 minutes ago, dragance said: Jebi ga, došao je trenutak kada državni SNS projekat mora da uspe, nakon što su spičili onoliki novac prošle sezone i kupili wild card za EL ove sezone. Eto nama Vesića nazad pa jbga , jos nije.
Joe D Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 mogao bi vesara da nam napravi novu halu, vidim da mu je to uza specijalnost
Hroničar Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Ma kakav crni Vesic, daleko mu lepa kuca, covek je i kamen pokvario (kocke na Trgu). Neka hvala, bolje i Nebojsa nego doticni.
dragance Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Sad će komšije naprasno da zaborave da je Vučić peder.
nenad Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 nas klub vodi covic dr nebojsa, a neke ovde bi pogodilo da nas preuzme neki naprednjak. 2 2
Recommended Posts