Popular Post Hroničar Posted June 26, 2022 Popular Post Posted June 26, 2022 Sportski pozdrav za sve forumase. Nov sam na forumu, veliki ljubitelj kosarke i Crvene Zvezde (ne i mrzitelj komsija od preko puta), pa je red da prvi post zapljunem na ovoj temi. Sto se tice situacije u klubu, mislim da cemo tesko naci nekog slicnog tipa Holins, vrlo zahvalan igrac, pogotovu u odbrani. Malo me brine ova tisina, pogotovu na relaciji predsednik-trener. Nadamo se najboljem ishodu, pa da Radonja produzi ugovor. 10 1
harper lee Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Just now, Hroničar said: Sportski pozdrav za sve forumase. Nov sam na forumu, veliki ljubitelj kosarke i Crvene Zvezde (ne i mrzitelj komsija od preko puta), pa je red da prvi post zapljunem na ovoj temi. Sto se tice situacije u klubu, mislim da cemo tesko naci nekog slicnog tipa Holins, vrlo zahvalan igrac, pogotovu u odbrani. Malo me brine ova tisina, pogotovu na relaciji predsednik-trener. Nadamo se najboljem ishodu, pa da Radonja produzi ugovor. Kad budes video s kim imas posla dajem ti otprilike nedelju dana da postanes. No, svakako je lepo videti da rastu nemrziteljske snage u nasoj maloj crveno-beloj armiji. 1 4
Nikodije Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 5 hours ago, assignment said: Izgleda da Davidovac ide u Bajern... Kkcz insajder kaže da je deda potpisao za Cska. 800 kila para. Sigurno je tačno, on ne laže kad su pare u pitanju.
assignment Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 5 minutes ago, Nikodije said: Kkcz insajder kaže da je deda potpisao za Cska. 800 kila para. Sigurno je tačno, on ne laže kad su pare u pitanju. Auuu, znači postade Davidovac preko noći igrač za CSKA ... Zezam se, ali ipak ne razumem čemu... Dosta igrača se neće vraćati zbog neigranja el i rata, ok... Ali za te pare, ga razumem... ali ako ga je i Bajern želeo, pre bih izabrao Nemačku...
Nikodije Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Deda je to, gledao je gde će biti veća ladovina pa je tamo otišao. 2
Hroničar Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Na stranu sve, meni nije jasno da CSKA daje tolike novce za jednog Davidovca, obzirom da nece igrati Evroligu.
Nikodije Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Navodno Fmp hoće Kuridžu, Kuzmića, doveli Đenku, a ovamo Zvezdi odlaze igrači. Neko čudno preslagivanje™ Zvezdinih para. Gde je sada Shaq da zakuka kako valja i trebuje.
assignment Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 5 minutes ago, Nikodije said: Navodno Fmp hoće Kuridžu, Kuzmića, doveli Đenku, a ovamo Zvezdi odlaze igrači. Neko čudno preslagivanje™ Zvezdinih para. Gde je sada Shaq da zakuka kako valja i trebuje. Realno liči na to da se Čović senior vraća na svoje a mi dobijamo naseg limara.... 3
ducca Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Stvarno se usrećio FMP sa Jagodom, Kuzmićem i Djenkom. 2
assignment Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 3 minutes ago, Joe D said: kamo srece da taj misli da ode ikad Realno, idealni trenutak... Odbijao nalet Partizana, “spasio" klub i odlazi sa tim u penziju.... Ali videćemo uskoro šta nas čeka...
Hroničar Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 9 minutes ago, assignment said: Realno, idealni trenutak... Odbijao nalet Partizana, “spasio" klub i odlazi sa tim u penziju.... Ali videćemo uskoro šta nas čeka... Samo bi to "uskoro" trebalo sto pre da dodje.
Joe D Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 karijerni downgrade u ovom trenutku, nadam se da je bar dobre pare uzeo, zasluzio je. 2
Recommended Posts