Drvo Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 7 minutes ago, MeanM@ said: Iskupio se Nedara. Ali taj brainprdez da ga preuzima centar i niko dole ne pomaze Fala im na tome "bivsi kosarkas" usao tri minuta pred kraj i vise nista nisu dali. 1 3
salerokada Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 1 minute ago, levi said: zašto mučenje, baš lepa utakmica Zbog grešaka. Mi mnogo grešimo, nekako uvedemo i protivnika u to. 2
Ratamahatta Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Da dodam posteno i sad Ova 3 govnarapicketine na svu srecu nisu odlucila 1
Drvo Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 6 minutes ago, Micko8 said: Kod Laze sve same nule i gola dupeta i glupi faulovi. Koje nerazumevanje kosarke. Bukvalno nas odrzao iznad vode u kljucnim momentima sa fenomenalnom odbranom i iznudjena dva njihova faula u napadu. Takve stvari u takvim momentima su zlaata vredne, da su tada otisli preko 10 cao djaci. Dusko je isekao moje rodjake i sa tri "drveta" spadosmo na jedno, ali kvalitetno. Lazarevic i Markovic padose ocekivano, ali Lazic je jedan od kljucnih igraca ovog ima i ostace tako bar do kraja sezone, jer Dusko definitivno zna sta radi. Sjajno podeljene uloge, svako zna sta radi, jedino sto Holand i Martin nisu ni blizu onoga zbog ceha su dovedeni. Ako se to resi idemo jako.
Heaviside Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Sad već pristojno izgledamo, videćemo da li je u pitanju šok terapija™ ili će da potraje. Odbrana dobra do odlična osim holanda u napadu smo se gubili periodično, čeka se da nedara našteluje nišanske sprave™ a brainfartovi kod njega su neizbežni. Ja sam očekivao da je još luđi, danas je u prvom poluvremenu imao nekoliko pametnih i lepih asistencija.
harper lee Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Na kraju smo iskoristili ovaj festival promasaja Albe sa bacanja. Nedovic kad bi u visokim procentima donosio dobre odluke bio bi jedan od najboljih bekova u Evropi ali avaj. Jedan top igrac umesto kombinacije Holand-Dobric-Lazic bi od ovog tima napravio ozbiljnog contendera. Petrusev ce izgleda imati najvecu korist od dolaska njega i Ivanovica u Zvezdu. Napadacki nije uradio nista ali smo s njim na parketu izgledali mnogo bolje u odbrani nego sa Bentilom. 2
Popular Post Heaviside Posted November 22, 2022 Popular Post Posted November 22, 2022 2 minutes ago, Drvo said: Koje nerazumevanje kosarke. Bukvalno nas odrzao iznad vode u kljucnim momentima sa fenomenalnom odbranom i iznudjena dva njihova faula u napadu. Takve stvari u takvim momentima su zlaata vredne, da su tada otisli preko 10 cao djaci. Dusko je isekao moje rodjake i sa tri "drveta" spadosmo na jedno, ali kvalitetno. Lazarevic i Markovic padose ocekivano, ali Lazic je jedan od kljucnih igraca ovog ima i ostace tako bar do kraja sezone, jer Dusko definitivno zna sta radi. Sjajno podeljene uloge, svako zna sta radi, jedino sto Holand i Martin nisu ni blizu onoga zbog ceha su dovedeni. Ako se to resi idemo jako. Bukvalno je ključ pobede bio upravo odustajanje od Lazića i Dobrića tj. petorka sa tri beka posle izlaska Holanda. 12
MeanM@ Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 "bivsi kosarkas" usao tri minuta pred kraj i vise nista nisu dali. [emoji6]Ae bre prestani vise. Jasno je da trolujes
Ratamahatta Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Ono nije bio faul Lazica u odbrani kad ga je onaj odneo I onaj kad je odneo Ivanovica u aut nije svirao I Vildoza zna da bude majmun, kad puca one trojke s 10 metara Oh well, karacemo Oded Katasha sledece 2
Popular Post Joe D Posted November 22, 2022 Popular Post Posted November 22, 2022 kapiten pod adrenalinom posle pobede se ulogovao odmah na forum 5 7
Drvo Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 (edited) 12 minutes ago, Heaviside said: Bukvalno je ključ pobede bio upravo odustajanje od Lazića i Dobrića tj. petorka sa tri beka posle izlaska Holanda. To je bilo kreativno u reg toku, ali u produzetku nije davalo rezultate. Bukvalno je morao da uvede Lazica da se stabilizuju, jer su stalno gubili lopte u napadu,a odbrana kriticna. Lazic jedini zna da smiri i odigra sigurno u takvim situacijama, Podcenjuje se to kod njega, covek ne gresi kad im loptu, celicni zivci i ekstremna sportska inteligencija. Mozda je samo Kalinic na vecem nivou. Ona petroka sa Vildozom, Nedovicem i Ivanovicem ne znas gde ce da ode, da li ce da napune protivnika ili izgube 5 lopti za dva minuta. I dalje mi nije jasno, ivanovic ubaci coveka kada jurimo rezultat, tri minuta pred kraj i vi i dalje tvrdite da on nema doprinosa u napadu, kao da je sve sto se tice napada samo popunjavati kolone. Edited November 22, 2022 by Drvo 3
Ratamahatta Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Mitar u oba smera odlican, odlicne odluke i dodavanja u napadu, ubo bacanja, otvorio se lepo iz pikova, pravio dobre faulove nazad Najzad igramo prog kosarku bez 3 zadnja vezna k'o sav normalan svet 3
Drvo Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 4 minutes ago, MeanM@ said: Ae bre prestani vise. Jasno je da trolujes Meni se cini da ti trolujes. Zoves "bivsim kosarkasem" kapitena Zvezde koji gine za dres i kojeg svi treneri drze 20 minta na terenu. I to posle pobede u gostima gde ga je trener drzao 18 minuta na terenu, od toga tri odlucujuca. Koji to bivsi kosarkas igra tri odlucujuca minuta? 1
Ratamahatta Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 1 minute ago, Drvo said: Koji to bivsi kosarkas igra tri odlucujuca minuta? Lazic 2 6
MeanM@ Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Meni se cini da ti trolujes. Zoves "bivsim kosarkasem" kapitena Zvezde koji gine za dres i kojeg svi treneri drze 20 minta na terenu. I to posle pobede u gostima gde ga je trener drzao 18 minuta na terenu, od toga tri odlucujuca. Koji to bivsi kosarkas igra tri odlucujuca minuta?Majstore, rec nisam rekao o Lazicu veceras, ti si mene citirao nicim izazvan. Ae odjebi sad
Recommended Posts