Mil@n Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 1 hour ago, Barrister said: Teško da su ovo brojke koje dokazuju da Dobrić treba da bude primarna opcija u napadu. Teško da je bilo ko to rekao... Link to comment
Heaviside Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Nije nama problem nijedan pojedinačni igrač kao takav nego to što je tim pretrpan mediokritetima i još više to što se katastrofalno loše vodi. Imamo predugačak roster prepun mediokriteta, a nemamo jasan sistem igre i podelu uloga pa ti mediokriteti ne mogu ni da priđu svom ionako ne previše impozantnom maksimumu. Baš su Holand i Dobrić dobri primeri za ovo čemu pišem. 6 1 Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Festival trojki Ilica, Lazarevica, Dreznjaka i Ramljaka. Sad sam sve video. 1 Link to comment
Ros Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 kapiten, džoni i dobric prelamaju Link to comment
levi Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 kakav pas Lazića sa obruča u stilu Bena Simonsa Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Skoluje nas Zadar. Lazic. Link to comment
Hroničar Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Ovo sto je Lazic izveo ostace zapisano u analima kosarke...Kad mislim da sam sve video u kosarci, pojavi se individua Lazic i demantuje me. Boze me sacuvaj i sakloni kakav je potez izveo. Lazic i Dobric su bukvalno na nivou kls lige. Link to comment
Nikodije Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Ovi zaposleni za stalno u Zvezdi su komični. Doduše komični su i ostali. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Volio bih da ih Zadar pukne, pa da smeće na čelu kluba smijeni ovog bijednika na klupi. Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Dobric, Lazic i Ivanovic nisu ni za burek a veceras nisu nista bolji ni Mitrovic i Nedovic. Ove "odbrane" Dobrica u poslednjih par minuta su za udzbenike, tri puta zaredom njegov igrac ima zicer na obrucu. Ovo je za ozbiljno izvlacenje usiju na poluvremenu ali nema ko, Jovanovica niko ne jebe dva posto. Jedino sto je uzivanje je gledati Vildozu u ovoj konkurenciji. Ali Lazic sa onom asistencijom klupi je najbolje pokazao s kakvim majndsetom smo usli u utakmicu. Lik cim je usao prvi napad zadnja promena i promasen zicer, drugi napad sut za tri, treci napad... ono ne znam ni sta je bilo. Glumi covek Stefa Karija, zabole ga. Link to comment
Nikodije Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Just now, hrkljush boys_2 said: Volio bih da ih Zadar pukne, pa da smeće na čelu kluba smijeni ovog bijednika na klupi. +1000 I da postavi samog sebe, da energijom pokrene ekipu 1 Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 5 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Volio bih da ih Zadar pukne, pa da smeće na čelu kluba smijeni ovog bijednika na klupi. Posto "bijednika na klupi" buse "zaposleni za stalno" jedino sto mozes da dobijes iz te smene je veca minutaza i uloga za te "zaposlene za stalno". Od dolaska Vildoze nekoliko domacih igraca je jednostavno prestalo da igra kosarku. Link to comment
Nikodije Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Patetični flouteri Filipa Petruševa sa 5 metara udaljenosti > patetični horozi Filipa Petruševa sa 2 metra udaljenosti Link to comment
Dankan Ajdaho Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 https://streamable.com/bd3tub 1 1 Link to comment
Recommended Posts