Lancia Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 4 minutes ago, Tsai said: Nema sanse da dobije Nadala. Jedno je ovo drndanje servisima, Guzati ce ga takticki demolirati Rascerecice ga Kirjos
duda Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 1 minute ago, Lancia said: Super tenis igra dijabola. tačno dijaboličan on igra tenis koji može zdravo da ispizdi protivnika ko dolgopolov nekad, samo je dijabola opasniji igrač
Arkadija Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Jel uopšte realno da je Nadal pozvao Sonega na mrežu da mu kaže da se lepše ponaša prilikom proslave dobijenog gema?????? Toliko mi je žao što sa druge strane , protivnik nije bio neko ko bi nalupao Nadalu par šamara , skinuo mu šorc i nabio mu usta i reakao, a mene nervira kada ti čačkaš dupe i otežeš po 35 sekundi između poena. I šta sad? 4
Lancia Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 19 minutes ago, Arkadija said: Jel uopšte realno da je Nadal pozvao Sonega na mrežu da mu kaže da se lepše ponaša prilikom proslave dobijenog gema?????? Toliko mi je žao što sa druge strane , protivnik nije bio neko ko bi nalupao Nadalu par šamara , skinuo mu šorc i nabio mu usta i reakao, a mene nervira kada ti čačkaš dupe i otežeš po 35 sekundi između poena. I šta sad? Nadrealno, upravo citam sad o tome. Navodno Nadal kaze da je pogresio i da je isao posle meca da se izivini Sonegu. Steta sto sa druge strane nije bio Fonjini. 2
Arthur Kirkland Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Imam utisak da Novak rutinski osvaja ove godine, s tim sto bih vise voleo Nadala u finalu jer sam ubedjen da bi Novak iskalio svu mogucu frustraciju na njemu i oduvao ga.
Ras Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Tajming je takođe bitan, jer je Nadal to uradio nakon što je pretrpeo brejk za 4:4 u trećem setu. I Kirjos - Cicipas je osim kontrovoerzi na terenu imao afterparti. Pogledajte Cicipasove izjave nakon meča:
Ras Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 1 minute ago, Arthur Kirkland said: Imam utisak da Novak rutinski osvaja ove godine, s tim sto bih vise voleo Nadala u finalu jer sam ubedjen da bi Novak iskalio svu mogucu frustraciju na njemu i oduvao ga. Sva frustracija, u eventualnom finalu može da ide samo Nadalu u korist, tako da se nadam da će Novak biti pametniji i igrati koncentrisano i smireno (primer: SF W2018) ili čak nadahnuto (poput F AO2019). Previše njihovih mečeva sam gledao gde je Nadal uspevao da Đokovića izvede iz takta i ukrade pobedu. Recimo da je finale USO iz 2013. g pravi primer za ono što Novak nikako ne sme da radi! Dugo sam mislio da je Rafa te godine (pobeda u Montrealau takođe) bio bolji igrač, a onda sam nedavno gledao skoro čitav meč i nerealno je na koji način je Novak dozvolio da mu Rafa otme treći set. No, da vidimo najpre kako će Novak danas proći - rizičan meč u najavi. 1
Ros Posted July 3, 2022 Author Posted July 3, 2022 27 minutes ago, Lancia said: Nadrealno, upravo citam sad o tome. Navodno Nadal kaze da je pogresio i da je isao posle meca da se izivini Sonegu. Steta sto sa druge strane nije bio Fonjini. izvinjava se zato sto je uhvacen u steti bogami se nadal totalno napalio da osvoji kalendarski slem. ne bi on inace toliko izgubio kontrolu
Lancia Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 6 minutes ago, Ras said: Sva frustracija, u eventualnom finalu može da ide samo Nadalu u korist, tako da se nadam da će Novak biti pametniji i igrati koncentrisano i smireno (primer: SF W2018) ili čak nadahnuto (poput F AO2019). Previše njihovih mečeva sam gledao gde je Nadal uspevao da Đokovića izvede iz takta i ukrade pobedu. Recimo da je finale USO iz 2013. g pravi primer za ono što Novak nikako ne sme da radi! Dugo sam mislio da je Rafa te godine (pobeda u Montrealau takođe) bio bolji igrač, a onda sam nedavno gledao skoro čitav meč i nerealno je na koji način je Novak dozvolio da mu Rafa otme treći set. No, da vidimo najpre kako će Novak danas proći - rizičan meč u najavi. U pravu si za ovo u vezi Nadala, opet ja sam manijak i voleo bih finale Djokovic - Kirjos 1
Lancia Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 3 minutes ago, Tsai said: Djokovic Fritz finale drugari, prvi sam reko Ono jeste izglednije od Paul - Kubler (prvi sam reko)
Ras Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Parada šampiona (naravno, nisu baš svi tu): Chriss Evert i Venus Williams najelegantnije pojave. 1
Recommended Posts