aram Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 aram vam se prišljamči u svakom slučaju, ako bude u bgd-u, dogovoreno¿ 2
Arkadija Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Igra sa nekim nepoznatim nizozemcem, koji je nedavno pobedio prvi put na atp turu.
Milošica Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 1 minute ago, Arkadija said: Igra sa nekim nepoznatim nizozemcem, koji je nedavno pobedio prvi put na atp turu. To i jeste problem.
Arkadija Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 1 minute ago, Milošica said: To i jeste problem. Ma znam. Ali veći problem će biti Alkaraz
Lancia Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 1 minute ago, Arkadija said: Ma znam. Ali veći problem će biti Alkaraz To Sinner dobija. 1
Milošica Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 "Svi smo bili u toj poziciji. Svi moraju da prođu kroz razne faze u karijeri. Pretpostavljam da nije osećao ovoliki pritisak kada je igrao sa Medvedevim u finalu koji je u tom trenutku bio drugi na svetu. Čini se da je pun samopouzdanja. Naravno, Grend slem je drugačiji. Igra se do pet setova. Po onome što sam video, njegova igra odgovara ovoj podlozi. Može da igra brzo, ali i da ostane na osnovnoj liniji i razmenjuje udarce, kao i da izađe na mrežu. Siguran sam da je uzbuđen što je na velikoj pozornici. Nema puno da izgubi. Mlad je i siguran sam da će imati veliku karijeru", zaključio je Đoković. Igra Nolo psiholoske igrice sa Holandjaninom.
renne Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 1 hour ago, Lancia said: Meni je dobar znak, kad se ti uprpis on je rođen uprpljen 2
mlatko Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 mogao je Misa probati servis-volej taktiku u ovom zadnjem gemu 1.sTrabao mu je ići na bekend Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 (edited) Ako je neko zainteresovan za malo neobaveznije praćenje turnira, dok se čeka meč koji vas zanima ili tako nešto, YT kanal Wimbledona streamuje kombinovano, idu sa terena na teren, mešaju to sa nekim intervjuima, malo pokažu ove velike zvezde dok treniraju, onako opuštena varijanta dok ne krenu teškaši na kraju programa na glavna dva terena. edit: Edited July 2, 2022 by Jean-Luc Picard 1
mlatko Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Koliko navijam da Kyrgios ispraši danas Cicija toliko se nadam i da Sonnego može da pruži neki otpor bar u jednom setu, bolje dva...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Swiatek Svjontek izgubila tek cetvrti set valjda u zadnjih 37 meceva koje je pobedila u nizu, od uvek augodne Kornet. Realno je da okrene lagano ali ko zna, nekad mora izgubiti. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Lancia Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 20 minutes ago, mlatko said: Koliko navijam da Kyrgios ispraši danas Cicija toliko se nadam i da Sonnego može da pruži neki otpor bar u jednom setu, bolje dva... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Be careful what you wish for, Kirjos je najgori moguci rival za finale Djokovicu.
renne Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Simpatična ova @Lancia ina Badosa, mada, Kvitova je Kvitova 1
Recommended Posts