Jump to content

sportski podcasti

Featured Replies

Meni su mega neslušljivi, baš iz razloga koji Valk pominje, nema strukture u razgovoru, pošalice su često treći razred osnovne, a dubsync klipova uživo je Gospodar prstenaca humor.

Šaljiv pristup volim i vrlo podržavam (recimo mnogo sam voleo atipične prenose fudbalskih derbija, dal beše na radiju S tamo oko 2000ih), ali ovo ne može da se gleda.

• Replies 277
  • Views 15.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Da, bila je neka ozbiljna emisija i nisam mogao da verujem da je to on. Kao kad sam jednom Trigera iz Mucki video kako glumi nekog ozbiljnog operskog pevaca ili sta vec Aplauduju™ redovno i

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Šakota kod Jao Mileta nabraja najtalentovanije igrače koje je trenirao. I sad ide Stojaković, Panter itd. ali je najinteligentniji igrač kojeg sam trenirao moj sin Dušan. Jer kad ja nešto kažem, znam

Posted Images

Ako ste mislili da pakao ne postoji razmislite opet - umesto da gledate utakmicu ABA lige sad možete da gledate Luku i Kuzmu kako gledaju utakmicu ABA lige.

Braca iz Leskovac su carevi. Meni je najbolji sorts vezan za Lazica i finale kupa,😁

Edited by Moća

Meni je najbolji šorts vezan za Lideja

Zasto kazes pakao a mislis na raj

1 hour ago, Lord Stef said:

Nemam strpljenja za podkaste generalno ali pratim ih zbog ovih kratkih snimaka, onaj sa Teom u Istanbulu mi je bio carski:

Meni su skroz super klinci 

Pun mi je Q bivših košarkaša&novinara

pogledaću to.....od podcasta pratim partizan histerical i c-b randevu......to od sporta

ostalo, kad šta uleti.....bilo je neki podcast sa Edinom i još nekim likom, Miloš se valjda zove......to nije bilo loše, iako me generalno gnjavi da slušam samo o košarci dva sata. više volim kad je kombo, da ima fudbal i košarka

I dalje postoji taj podkast sa Edinom i Milošem.

Zamiski Ćuju da piše na forumu, ne bi dva dana izdržao bez bana :D

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

neprijatnost su i u reelsovima

izuzetno neprijatni

ajd kad si već tu prebaci poslednjih deset postova o ovim šabanima na sportski podkast topik

Ti si neprijatan.

• Author
1 hour ago, Milošica said:

Sluša li ih Boško Jakšić 

boško gostuje u podkastima

gledaj ga kod galeba, neću da kažem da nešto naučiš

:fantom:

22 hours ago, Valk said:

Ceo post ti je food related.

Leskovčani su podkast 6.75, Bogdan u pola s Luka*.

*padeži po leskovački

• 2 weeks later...
  • Author

u prvoj epizodi željko, u trećoj željkov naslednik

Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4..

58 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4..

i  kako ga nije sramota da ide ćelav a to se lako rešava ovih dana u Turskoj.

Pa sad Ostoja se nije bas usrecio..