goofs Posted September 22 Posted September 22 Meni su mega neslušljivi, baš iz razloga koji Valk pominje, nema strukture u razgovoru, pošalice su često treći razred osnovne, a dubsync klipova uživo je Gospodar prstenaca humor. Šaljiv pristup volim i vrlo podržavam (recimo mnogo sam voleo atipične prenose fudbalskih derbija, dal beše na radiju S tamo oko 2000ih), ali ovo ne može da se gleda. 2 2
goofs Posted September 22 Posted September 22 Ako ste mislili da pakao ne postoji razmislite opet - umesto da gledate utakmicu ABA lige sad možete da gledate Luku i Kuzmu kako gledaju utakmicu ABA lige. 2
Moća Posted September 22 Posted September 22 (edited) Braca iz Leskovac su carevi. Meni je najbolji sorts vezan za Lazica i finale kupa,😁 Edited September 22 by Moća
April Posted September 22 Posted September 22 1 hour ago, Lord Stef said: Nemam strpljenja za podkaste generalno ali pratim ih zbog ovih kratkih snimaka, onaj sa Teom u Istanbulu mi je bio carski: Meni su skroz super klinci Pun mi je Q bivših košarkaša&novinara
Ted Posted September 22 Posted September 22 pogledaću to.....od podcasta pratim partizan histerical i c-b randevu......to od sporta ostalo, kad šta uleti.....bilo je neki podcast sa Edinom i još nekim likom, Miloš se valjda zove......to nije bilo loše, iako me generalno gnjavi da slušam samo o košarci dva sata. više volim kad je kombo, da ima fudbal i košarka 1
Milošica Posted September 22 Posted September 22 I dalje postoji taj podkast sa Edinom i Milošem. Zamiski Ćuju da piše na forumu, ne bi dva dana izdržao bez bana 1
Valk Posted September 22 Posted September 22 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: neprijatnost su i u reelsovima izuzetno neprijatni ajd kad si već tu prebaci poslednjih deset postova o ovim šabanima na sportski podkast topik Ti si neprijatan. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Author Posted September 22 1 hour ago, Milošica said: Sluša li ih Boško Jakšić boško gostuje u podkastima gledaj ga kod galeba, neću da kažem da nešto naučiš
Filozof manijak Posted September 23 Posted September 23 22 hours ago, Valk said: Ceo post ti je food related. Leskovčani su podkast 6.75, Bogdan u pola s Luka*. *padeži po leskovački
kud u maglu Simoviću Posted October 6 Author Posted October 6 u prvoj epizodi željko, u trećoj željkov naslednik 3 1
Jimmy Kowalski Posted October 6 Posted October 6 Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4..
Valk Posted October 6 Posted October 6 58 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4.. i kako ga nije sramota da ide ćelav a to se lako rešava ovih dana u Turskoj.
Recommended Posts