kralj Posted September 21 Posted September 21 Toni Lazarušić je bog otac, ali mnogo je prijemčljiviji literarno bar od onoga što sam čuo u gostovanjima u Velikim pričama.
Кристофер Лумумбо Posted September 21 Posted September 21 mislio sam da epizoda nece dugo trajati, a ne edinov podcast, koji takodje nece dugo trajati naslov podcasta je takav da su ocekivanja da ce se pricati o igri, ali relano to nikoga ne zanima. imas gomilu likova iz celog sveta koji na tviteru objasnjavaju sta koji poziv znaci ali to je dosadno prosecnom navijacu i to nikoga ne zanima osim ljudi kojima je kosarka posao. generalno, to sluzi za samopromociju da bi se doslo do posla u nekom klubu, ali je i to tesko ako nemas cv i neko iskustvo u praksi. 1
pbg12345 Posted September 21 Posted September 21 edinovi podcasti u kojoj god varijanti dal sa milosem, dal ovo solo, dal onaj aba sa paspaljem , tricom i doncicem, pa i one emisije sa koletom su daleko iznad 99% sadrzaja koji se na tu temu nudi na ovom nasem prostoru ja sam skorije trazeci sta god validno naleteo na nekoliko za koje nisam ni znao da postoje, to je mahom toliko djubre da nemam reci bukvalno svako danas pravi podcaste o kosarci, a vecinom su takvi da mi je neprijatno sta slusam npr u ovoj prvoj epizodi novog serijala o aba edin i milos su se ozbiljno nalupetali, bas se vidi da ne poznaju stanje u doborm broju klubova ali opet nekako nije narocit problem jer se radi o ljudima kod kojih se vidi da vole kosarku i generalno je jako dobro poznaju ima pretencioznih budala za koje su tekstovi iz sportskog zurnala nedostizan nivo profesionalizma i poznavanja materije
napadaj Posted September 21 Posted September 21 Jokić je jako dobar sa Edinom i Koletom i nema šanse da želi da ih odjebe, odnosno da snima zato što su eto došli u Kolorado.
Ted Posted September 22 Posted September 22 4 minutes ago, Valk said: Imaš kod za popust kod Leskovčana. kakvi Leskovčani.....šta je sad to, fast fud, organizovana kriminalna grupa.....nešto treće gledao sam prošle nedelje, mislim da je cela sezona na ELtv nešto tipa 4200 dindži.....što je sasvim ok.....juče sam na Glovu potrošio toliko kad sam naručiovao klopu za suprugu i njene koleginice koji su se zapatili u ofisu i niakako da završe, a glad cepa.....i onda, saće moj muž da naruči, on je srce 2
Valk Posted September 22 Posted September 22 Ceo post ti je food related. Leskovčani su podkast 6.75, Bogdan i Luka. No, ponuđen ko počašćen, ja reko' da ti kažem za % 1
Ted Posted September 22 Posted September 22 1 minute ago, Valk said: Ceo post ti je food related. Leskovčani su podkast 6.75, Bogdan i Luka. No, ponuđen ko počašćen, ja reko' da ti kažem za % nisam imao pojma za taj podcast....tnx 1
uini Posted September 22 Posted September 22 43 minutes ago, Ted said: nisam imao pojma za taj podcast....tnx to ti je kao tegeltija, samo vece razumevanje za pravopis i kosarku i realnost. 1
Hele Posted September 22 Posted September 22 (edited) Meni bili nesto odbojni, a bas juce sam ih zgotivio. Segment sa Teom im je odlican. Kongreculejsn na pasos za Bongu je isto dobra fora Edited September 22 by Hele
Lord Stef Posted September 22 Posted September 22 Nemam strpljenja za podkaste generalno ali pratim ih zbog ovih kratkih snimaka, onaj sa Teom u Istanbulu mi je bio carski: 3 1 1
johan nagel Posted September 22 Posted September 22 Сам овај лесковачки је урнебесан све и да не збијају шале и пошалице 3
Valk Posted September 22 Posted September 22 Meni su uglavnom super, osim kad krenu da se smeju sami sa sobom u mikrofon i ne mogu da se dozovu pet minuta, zato uglavnom gledam Shorts sa sve animacijama kad ubace. Teo segment izuva, koliko god da žele da im on dođe u emisiju, mislim da bi se sasrali da ih ne popiše™ Lako je s Kalinom zezati se, da vidimo kako bi Mišu. E da, pošto 1500% čitaju (učestvuju?) na PPP, da ih pozdravim 1
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Author Posted September 22 neprijatnost su i u reelsovima izuzetno neprijatni ajd kad si već tu prebaci poslednjih deset postova o ovim šabanima na sportski podkast topik 1 4
kralj Posted September 22 Posted September 22 Ma gde, samo su operisani od navijačke histerije (naprotiv, sprdaju se s njom) i onda vernicima bude neka neprijatna osećanja, a zapravo furaju najlekovitiji pristup u odnosu na večite. Plus ne jebu autoritete (sprdaju i Žoca i Tea) i imaju kvalitetne košarkaške opservacije. 3
Recommended Posts