bradilko Posted May 31 Posted May 31 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Mile iako je najveće drvo, i nonstop vrti istih 20ak pitanja, dovodi najzanimljivije goste i generalno se ne pravi pametan i pušta goste da pričaju. U tome vidim razlog za uspeh njegovog podkasta. Najveći nedostatak Mileta je što je neduhovito drvo i generalno ne ume da se nasloni ni na jednu repliku gosta sa nečim kvalitetnim, umesto toga vrti 7 istih poštapalica već 3 godine. U svakom slučaju, uvek biram da slušam pre nekog skauta Ermal Kuqa ili nekog sa informacijama i anegdotama iz prve ruke, nego Edinova i Radivojevićeva 100x prežvakana 'duhovita' smatranja. pazi, mene to uhvati povremeno, jednom u par meseci, kapiram da tu nema neke preozbiljne kosarkaske price, tipa taktika, analize i sl. onako da spalis par sati. mile je bio kosarkas, bio je i ovamo i onamo, cepa to sto zna, ne pravi se prepametan i slicno. pre nekih 20-30 dana mi se dopao kako prica aca petrovic. iskren, i dalje uzbudjen kad price o kosarci, pun entuzijazma. jebem li ga da sam neki cacanin ili futura boy uzeo bi ga za trenera.
kralj Posted May 31 Posted May 31 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To jeste činjenica, ali generalno kako podkast raste, sve više ljudi smatra kao nekakvu čast da se pojavi u njemu. Tako da očekujem i goste i iz tog spektra. Meni su Šundov i Giriček super imena, i nadam se da će uspeti da dovuče još takvih gostiju, a Jokića i Bogdana ćemo hvala bogu sigurno čuti i na drugim mestima. Ne znam da mu je ikad bio neki aktivan igrač, ali pitanje je i to na šta bi ličilo s obzirom da se čitav koncept naslanja na ortačku atmosferu ljudi koji se dugo poznaju i prošli su svašta zajedno.
booyaka Posted May 31 Posted May 31 Mića Berić vodi podkast sa nekim robotom, SmRadojević sa nekim mentolom, Jao Mile još najsimpatičniji samo mu fali elokvencije, a ima i ovih prekodrinaša nebeskih pecaroša koje je objektivnost obišla u širooookom luku.
smooth.Op Posted May 31 Posted May 31 A zašto je tačno Miloš Vujaković mentol? Dečko je košarkaški entuzijasta, a uz to i tečno priča i prijatan je za slušanje. Generalno je taj podkast dobar, jer uz aktuelne teme ima i dobre sporedne kako košarkaške, tako i iz popularne kulture itd. 2
Mindaugas Žukauskas Posted May 31 Posted May 31 Žena pokojnog Žeravice reče da joj je drago što je pozvana u 'joj Mile' podkast
goofs Posted May 31 Posted May 31 Edin i Miloš furaju najbolji košarkaški podkast s ove strane Drine, imho. Slažem se da im je taj početni segment krš, nisam tu da ih slušam o filmovima i muzici već o basketu, ali na svu sreću YT ima premotavanje. Ostali podkasti su ili manje zabavni ili neprijatni (ili oba). To što Jao Mile sad radi, dovodi bivše košarkaše i prolazi kroz njihove karijere, je Miloš odradio dok je ovaj bio još u pelenama. 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 12 Posted June 12 Sava Đikanović priča kod Joj Mileta kako Barcokas na treninzima ne razdvaja i ne kažnjava igrače koji su de pošibali, nego pušta da to sami reše "do kraja". Trening se nastavlja sa njima dvojicom u modricama. I kaže kako voli da u ekipi ima par "prljavih igrača"
kralj Posted June 13 Posted June 13 Ovo kao kad Koleta Angelovskog pitaju kakav je Ričard Barton privatno.
Mindaugas Žukauskas Posted July 19 Posted July 19 Ovog Klipu je zadovoljstvo slušati. Realno je bilo materijala za još 3 sata podkasta. Volim ove ljude što su do laktova u košarci, pogotovo u razvoju mlađih kategorija 1
kralj Posted July 20 Posted July 20 Koliko uspevam da ispratim prilike u mlađim kategorijama, treba ga gostiti u potkastima danonoćno, samo da decu nema kad da trenira.
Mindaugas Žukauskas Posted July 20 Posted July 20 5 hours ago, kralj said: Koliko uspevam da ispratim prilike u mlađim kategorijama, treba ga gostiti u potkastima danonoćno, samo da decu nema kad da trenira. Najmanji je on tu problem, koliko je generalno srpska košarka posrnula. Nedostatak uređenog sistema i infrastrukture pre svega. Uostalom, imena sa kojima je sarađivao i koje je na neki način pogurao ka svetu seniorske košarke valjda govore dovoljno o njegovom radu
Mindaugas Žukauskas Posted July 25 Posted July 25 https://www.mojnovisad.com/vesti/vanja-plisnic-nekada-kosarkas-danas-globtroter-putovanje-u-iran-bih-preporucio-svakome-id63382.html?fbclid=IwY2xjawEPe4RleHRuA2FlbQIxMQABHX8R2BgqDN3PWgBeT6VZUl8VVuKDwBsQtCl-t-5zT_n3Z-AyPe1N8EhzGg_aem_QzCvVasHlNJoL0KkPnNJyA Ozbiljna epizoda kod joj Mileta u najavi, ako uspe da namami Plisnića
kud u maglu Simoviću Posted September 21 Author Posted September 21 4 hours ago, uini said: pa to je teokratija. ako te chinovnicki zanima da mora da pise trener pored imena onda dzaba (dzabax2, sto bi rekli duck i ksenija pajchin, rip legendo) reagovao sam na kojotov post u kom je rekao da mu “podkast” neće potrajati msm praviš podkast o filmu i drugi gost ti budeeee, paaaa jagoš marković jer reditelj… za početak, ovo sa želimirom je samo prošlo pored podcast forme, a verujem da će slično biti i sa teodosićem. msm već brate imaš podkast, jedan ili dva i sad udri na treći pa jbt napravi yt kanal edin i gosti i pričaj koliko ti volja apropo intervjua sa jokićem, dao bi ga on al nema kome, on(jokić) bi i koleta odjavio lagano. jbg zapucali ljudi iz srbije u kolorado, nije baš red da ih oladi sa praga mi(u srbiji) nemamo valjanog košarkaškog novinara. onaj sa mićom berićem je tankosava, skoro kao i jao mile al mile uspe da navuče kojeg gosta na ime luku i kuzmu da ne pominjem nije loš za pratiti ga onaj toni lazarušić al njega nema na podlast nebu e da, edin ima i ono sa acom petrovićem i paspaljem da ne bude zabune, ja volim kako edin komentariše utakmice i žao mi je što on ne radi abu/el po cenu da izbaci neki od tih podkasta koje izbacuje kao da sutra ne postoji
Recommended Posts