Azdaja Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 Auuu kopka me da odgledam al već osećam da će da priča kako nije tatin sin i da je sve sam stekao. Druga teza verovatno kako se sam sklonio iz zvezde zbog tima, da je mogao lagano sam da igra da je hteo.
Mindaugas Žukauskas Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 On 7.12.2022. at 22:40, kud u maglu Simoviću said: 1 teška priča Priča Čovke kako je čuvao Brendona Dženingsa na pripremnoj tekmi FMP-Lotomatika tamo negde 2009te. Kaže da se ništa nije pitao. To bih platio da pogledam Brendon nedugo posle toga natrpao 55 u NBA ligi
kud u maglu Simoviću Posted December 18, 2022 Author Posted December 18, 2022 odličan mačvan, i pored mileta koji se ne meša u svoj posao(pitanje tipa a onda milano?) 3
Jimmy Kowalski Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 (edited) Mali tizeri Edited December 18, 2022 by Jimmy Kowalski 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Dosta neprijatan gost, gledati na sopstvenu odgovornost
Mindaugas Žukauskas Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Šakota kod Jao Mileta nabraja najtalentovanije igrače koje je trenirao. I sad ide Stojaković, Panter itd. ali je najinteligentniji igrač kojeg sam trenirao moj sin Dušan. Jer kad ja nešto kažem, znam da me onaj crnac razumeo 50%, onaj malo bolji - malo više, a moj Dušan - 100%. 7
Mindaugas Žukauskas Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Čiča kod Luke i Kuzme Priča o sezoni u AEK 2000. Kaže "u prvom kolu Evrolige smo dobili Kinder, i to ih dobro otkinuli. Kao i ja Đinobilija, mislim da sam dao 27." Nije me mrzelo da proverim. 1 razlike za AEK, Gurke 16 poena. Doduše možda je sebe pomešao sa Rigodoom koji im je stavio 26 Ali neverovatno koliko čovek večito izmišlja
189- Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 to se cesto desava i drugima. kad god neki bivsi nba igrac dodje na neki podkast i pocne pricati o takvim stvarima 99% detalja kaze pogresno.
Mindaugas Žukauskas Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Nisam se odavno ovako ismejao, al nisam stigao da prijavim jer pao forum. Elem, kreten od Savanovića čestita rođenje deteta Slavku Vranešu i kaže da je beba visoka metar šezdeset Negde na 1h 16' 1
goofs Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Aca Informacija kod Jao Mileta, hladan znoj me obliva pri pomisli da kliknem na plej 1 1
smooth.Op Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Uroš Luković kod Ace Stojanovića je primer kako podcast ne bi trebalo da izgleda.
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2023 Author Posted December 13, 2023 gledao sam aleksu pecelja(bilijar) kod ace, mila majko koliko je on tragičan. pa jbt ispod kamena da si odrastao znao bi bar dve stvari o bilijaru i ne bi ga mešao sa snukerom
kud u maglu Simoviću Posted February 9 Author Posted February 9 kuzma okreće igricu, sudija treba da svira(preko pola) pa onda da dokaže da nije
kud u maglu Simoviću Posted February 11 Author Posted February 11 kako se u poslednjih par dana piše o sudijama, kriterijumu, krađi itd evo šta o tome ima da kaže jedan od najboljih sudija ima par super detalja pogotovu o određivanju kriterijuma suđenja 2
Mindaugas Žukauskas Posted February 12 Posted February 12 Mirko Milićević laže kao pas kod Jao Mileta. Al ipak najjača mu je wiki strana koju je očigledno sam pisao ПАОК је гостовао Црвеној звезди 1987. године, када је избила туча. Мирко Милићевић је нокаутирао пола екипе ПАОК-а и десетак навијача из првог реда трибина. https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Мирко_Милићевић 1
Recommended Posts