Jump to content
IGNORED

sportski podcasti

Recommended Posts

Posted

Auuu kopka me da odgledam al već osećam da će da priča kako nije tatin sin i da je sve sam stekao. Druga teza verovatno kako se sam sklonio iz zvezde zbog tima, da je mogao lagano sam da igra da je hteo.

Posted
On 7.12.2022. at 22:40, kud u maglu Simoviću said:

1 teška priča

Priča Čovke kako je čuvao Brendona Dženingsa na pripremnoj tekmi FMP-Lotomatika tamo negde 2009te. Kaže da se ništa nije pitao. To bih platio da pogledam :D

Brendon nedugo posle toga natrpao 55 u NBA ligi

Posted

odličan mačvan, i pored mileta koji se ne meša u svoj posao(pitanje tipa a onda milano?)

• +1 3
Posted (edited)

Mali tizeri

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dosta neprijatan gost, gledati na sopstvenu odgovornost

• 7 months later...
Posted

Šakota kod Jao Mileta nabraja najtalentovanije igrače koje je trenirao. I sad ide Stojaković, Panter itd. ali je najinteligentniji igrač kojeg sam trenirao moj sin Dušan. Jer kad ja nešto kažem, znam da me onaj crnac razumeo 50%, onaj malo bolji - malo više, a moj Dušan - 100%. :covid19:

• Haha 7
  • 2 weeks later...
Posted

Čiča kod Luke i Kuzme :laugh:

Priča o sezoni u AEK 2000. Kaže "u prvom kolu Evrolige smo dobili Kinder, i to ih dobro otkinuli. Kao i ja Đinobilija, mislim da sam dao 27."

Nije me mrzelo da proverim. 1 razlike za AEK, Gurke 16 poena. Doduše možda je sebe pomešao sa Rigodoom koji im je stavio 26 :D

Ali neverovatno koliko čovek večito izmišlja

Posted

to se cesto desava i drugima. kad god neki bivsi nba igrac dodje na neki podkast i pocne pricati o takvim stvarima 99% detalja kaze pogresno. 

Posted

Nisam se odavno ovako ismejao, al nisam stigao da prijavim jer pao forum. Elem, kreten od Savanovića čestita rođenje deteta Slavku Vranešu i kaže da je beba visoka metar šezdeset :laugh:

Negde na 1h 16'

• Haha 1
  • 1 month later...
Posted

Aca Informacija kod Jao Mileta, hladan znoj me obliva pri pomisli da kliknem na plej

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Uroš Luković kod Ace Stojanovića je primer kako podcast ne bi trebalo da izgleda. 

• 1 month later...
Posted

gledao sam aleksu pecelja(bilijar) kod ace, mila majko koliko je on tragičan. pa jbt ispod kamena da si odrastao znao bi bar dve stvari o bilijaru i ne bi ga mešao sa snukerom

• 1 month later...
Posted

kuzma okreće igricu, sudija treba da svira(preko pola) pa onda da dokaže da nije

:fpalm:

Posted

kako se u poslednjih par dana piše o sudijama, kriterijumu, krađi itd

evo šta o tome ima da kaže jedan od najboljih sudija

ima par super detalja pogotovu o određivanju kriterijuma suđenja

• Hvala 2
Posted

Mirko Milićević laže kao pas kod Jao Mileta. Al ipak najjača mu je wiki strana koju je očigledno sam pisao :laugh:

ПАОК је гостовао Црвеној звезди 1987. године, када је избила туча. Мирко Милићевић је нокаутирао пола екипе ПАОК-а и десетак навијача из првог реда трибина.

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Мирко_Милићевић

• Haha 1