Ted Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 (edited) evo neka pitanja za Saleta ćelavog 1. Kačamak sa jogurotom ili mlekom? 2. Dal je Čović legenda i zašto jeste? 3. Nightwish ili Rammstein? 4. Šta bi radio da izgubi 8 za redom od Zvezde i gde bi bila sahrana? 5. Dupe ili sise? Edited October 7, 2024 by Ted
Sandens Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 On 22.9.2024. at 16:07, Valk said: Meni su uglavnom super, osim kad krenu da se smeju sami sa sobom u mikrofon i ne mogu da se dozovu pet minuta, zato uglavnom gledam Shorts sa sve animacijama kad ubace. Teo segment izuva, koliko god da žele da im on dođe u emisiju, mislim da bi se sasrali da ih ne popiše™ Lako je s Kalinom zezati se, da vidimo kako bi Mišu. E da, pošto 1500% čitaju (učestvuju?) na PPP, da ih pozdravim ja sve mislim da je ovaj visoki iz podkasta @uini s foruma. to je taj neki humor plus voli knickse i carmela.
Milošica Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 Inače podkasteri gotive Nikse. Vujak i Srđan sa Mocartovog podkasta navijaju za Nikse, plus mislim da su Edinu/ Milošu omiljeni uz Jutu/Sakramento.
Sandens Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 11 hours ago, Jimmy Kowalski said: Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4.. vala može da bude i najgori čovek na svetu (a nije), to je sale đorđević. čovek koji je dao trojku u istanbulu, 9 trojki litvancima u finalu u atini i trojku u poslednjoj sekundi hrvatima tako da sve mu je oprošteno. uz bodirogu najveća igračka legenda naše košarke koju sam gledao.
uini Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 13 minutes ago, Sandens said: ja sve mislim da je ovaj visoki iz podkasta @uini s foruma. to je taj neki humor plus voli knickse i carmela. 9 minutes ago, Milošica said: Inače podkasteri gotive Nikse. Vujak i Srđan sa Mocartovog podkasta navijaju za Nikse, plus mislim da su Edinu/ Milošu omiljeni uz Jutu/Sakramento. vratiću se kasnije da vidim o kome je reč (nisam ja svakako : )) ali moram da primetim kako je do pre 5-6 godina bilo nemoguće sresti nekoga ko gotovo knickse. pričam u periodu od 2x decenije. znao sam dva lika sa foruma koja nisu pisala u isto vreme sad su svi izašli iz ormara a kad je teško, uini.
Sandens Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa. 1
Valk Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 7 minutes ago, Sandens said: ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa. takoreći, dok se nije smelo. aj što uini nije Boce nego što je zabranjeno špekulisanje RL forumaša 2
W.F.C. Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 3 hours ago, Sandens said: ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa. I "onaj" glas sa Belamija... Sprivel, Sprivel, Sprivel, Litreel Spriveeel !!!!
Sandens Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 23 hours ago, W.F.C. said: I "onaj" glas sa Belamija... Sprivel, Sprivel, Sprivel, Litreel Spriveeel !!!! čuveni draganče. elen hjuston. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Edin progresivno produžava svaki naredni podkast za 17 minuta. Kad Jokić dođe na red, pričaće 4 sata.
Fakundo Sava Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Edin progresivno produžava svaki naredni podkast za 17 minuta. Kad Jokić dođe na red, pričaće 4 sata. Jebo njega,hoćemo onog pravog,izvornog konjušara ,maverika
napadaj Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 Malopre sam gledao Pravi fudbal prvi put posle 5-6 godina i to je jedina sportska emisija koju treba gledati.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 31 minutes ago, goofs said: Hoćemo Peju meni on deluje kao mutavac moj glas ide muti nikoliću
Recommended Posts