Ted Posted October 7 Posted October 7 (edited) evo neka pitanja za Saleta ćelavog 1. Kačamak sa jogurotom ili mlekom? 2. Dal je Čović legenda i zašto jeste? 3. Nightwish ili Rammstein? 4. Šta bi radio da izgubi 8 za redom od Zvezde i gde bi bila sahrana? 5. Dupe ili sise? Edited October 7 by Ted
Sandens Posted October 7 Posted October 7 On 22.9.2024. at 16:07, Valk said: Meni su uglavnom super, osim kad krenu da se smeju sami sa sobom u mikrofon i ne mogu da se dozovu pet minuta, zato uglavnom gledam Shorts sa sve animacijama kad ubace. Teo segment izuva, koliko god da žele da im on dođe u emisiju, mislim da bi se sasrali da ih ne popiše™ Lako je s Kalinom zezati se, da vidimo kako bi Mišu. E da, pošto 1500% čitaju (učestvuju?) na PPP, da ih pozdravim ja sve mislim da je ovaj visoki iz podkasta @uini s foruma. to je taj neki humor plus voli knickse i carmela.
Milošica Posted October 7 Posted October 7 Inače podkasteri gotive Nikse. Vujak i Srđan sa Mocartovog podkasta navijaju za Nikse, plus mislim da su Edinu/ Milošu omiljeni uz Jutu/Sakramento.
Sandens Posted October 7 Posted October 7 11 hours ago, Jimmy Kowalski said: Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4.. vala može da bude i najgori čovek na svetu (a nije), to je sale đorđević. čovek koji je dao trojku u istanbulu, 9 trojki litvancima u finalu u atini i trojku u poslednjoj sekundi hrvatima tako da sve mu je oprošteno. uz bodirogu najveća igračka legenda naše košarke koju sam gledao.
uini Posted October 7 Posted October 7 13 minutes ago, Sandens said: ja sve mislim da je ovaj visoki iz podkasta @uini s foruma. to je taj neki humor plus voli knickse i carmela. 9 minutes ago, Milošica said: Inače podkasteri gotive Nikse. Vujak i Srđan sa Mocartovog podkasta navijaju za Nikse, plus mislim da su Edinu/ Milošu omiljeni uz Jutu/Sakramento. vratiću se kasnije da vidim o kome je reč (nisam ja svakako : )) ali moram da primetim kako je do pre 5-6 godina bilo nemoguće sresti nekoga ko gotovo knickse. pričam u periodu od 2x decenije. znao sam dva lika sa foruma koja nisu pisala u isto vreme sad su svi izašli iz ormara a kad je teško, uini.
Sandens Posted October 7 Posted October 7 ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa. 1
Valk Posted October 7 Posted October 7 7 minutes ago, Sandens said: ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa. takoreći, dok se nije smelo. aj što uini nije Boce nego što je zabranjeno špekulisanje RL forumaša 2
W.F.C. Posted October 7 Posted October 7 3 hours ago, Sandens said: ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa. I "onaj" glas sa Belamija... Sprivel, Sprivel, Sprivel, Litreel Spriveeel !!!!
Sandens Posted October 8 Posted October 8 23 hours ago, W.F.C. said: I "onaj" glas sa Belamija... Sprivel, Sprivel, Sprivel, Litreel Spriveeel !!!! čuveni draganče. elen hjuston. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 8 Posted October 8 Edin progresivno produžava svaki naredni podkast za 17 minuta. Kad Jokić dođe na red, pričaće 4 sata.
Fakundo Sava Posted October 8 Posted October 8 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Edin progresivno produžava svaki naredni podkast za 17 minuta. Kad Jokić dođe na red, pričaće 4 sata. Jebo njega,hoćemo onog pravog,izvornog konjušara ,maverika
napadaj Posted October 8 Posted October 8 Malopre sam gledao Pravi fudbal prvi put posle 5-6 godina i to je jedina sportska emisija koju treba gledati.
kud u maglu Simoviću Posted October 8 Author Posted October 8 31 minutes ago, goofs said: Hoćemo Peju meni on deluje kao mutavac moj glas ide muti nikoliću
Recommended Posts