Jump to content
IGNORED

sportski podcasti

Recommended Posts

Posted

Ostoji su transplantirali, izgleda, sa guzice.

Posted (edited)

evo neka pitanja za Saleta ćelavog

1. Kačamak sa jogurotom ili mlekom?

2. Dal je Čović legenda i zašto jeste?

3. Nightwish ili Rammstein?

4. Šta bi radio da izgubi 8 za redom od Zvezde i gde bi bila sahrana?

5. Dupe ili sise?

Edited by Ted
Posted
On 22.9.2024. at 16:07, Valk said:

Meni su uglavnom super, osim kad krenu da se smeju sami sa sobom u mikrofon i ne mogu da se dozovu pet minuta, zato uglavnom gledam Shorts sa sve animacijama kad ubace.

Teo segment izuva, koliko god da žele da im on dođe u emisiju, mislim da bi se sasrali da ih ne popiše™ :lolol:

Lako je s Kalinom zezati se, da vidimo kako bi Mišu.

E da, pošto 1500% čitaju (učestvuju?) na PPP, da ih pozdravim :grozan:

ja sve mislim da je ovaj visoki iz podkasta @uini s foruma. to je taj neki humor plus voli knickse i carmela.

Posted

Inače podkasteri gotive Nikse.

Vujak i Srđan sa Mocartovog podkasta navijaju za Nikse, plus mislim da su Edinu/ Milošu omiljeni uz Jutu/Sakramento.

Posted
11 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Valjda ce ga pitati zasto je toliko sujetan, da li ga je bar malo sramota sto je izgubio od Slovenije i da li ga je bar malo blam sto je Jokica stavljao na 4..

vala može da bude i najgori čovek na svetu (a nije), to je sale đorđević. čovek koji je dao trojku u istanbulu, 9 trojki litvancima u finalu u atini i trojku u poslednjoj sekundi hrvatima tako da sve mu je oprošteno. uz bodirogu najveća igračka legenda naše košarke koju sam gledao.

Posted
13 minutes ago, Sandens said:

ja sve mislim da je ovaj visoki iz podkasta @uini s foruma. to je taj neki humor plus voli knickse i carmela.

9 minutes ago, Milošica said:

Inače podkasteri gotive Nikse.

Vujak i Srđan sa Mocartovog podkasta navijaju za Nikse, plus mislim da su Edinu/ Milošu omiljeni uz Jutu/Sakramento.

vratiću se kasnije da vidim o kome je reč (nisam ja svakako : )) ali moram da primetim kako je do pre 5-6 godina bilo nemoguće sresti nekoga ko gotovo knickse. pričam u periodu od 2x decenije. znao sam dva lika sa foruma koja nisu pisala u isto vreme 

sad su svi izašli iz ormara a kad je teško, uini.

Posted

ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Sandens said:

ja sam navijao za knickse kad su igrali sprewell, houston i camby, posle toga su mi uvek bili drugi tim posle sunsa.

takoreći, dok se nije smelo.

aj što uini nije Boce nego što je zabranjeno špekulisanje RL forumaša :wink5:

• Haha 2
Posted
3 hours ago, Sandens said:

I "onaj" glas sa Belamija... Sprivel, Sprivel, Sprivel, Litreel Spriveeel !!!!

Posted
23 hours ago, W.F.C. said:

I "onaj" glas sa Belamija... Sprivel, Sprivel, Sprivel, Litreel Spriveeel !!!!

čuveni draganče. elen hjuston.

• +1 1
Posted

Edin progresivno produžava svaki naredni podkast za 17 minuta. Kad Jokić dođe na red, pričaće 4 sata.

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Edin progresivno produžava svaki naredni podkast za 17 minuta. Kad Jokić dođe na red, pričaće 4 sata.

Jebo njega,hoćemo onog pravog,izvornog  konjušara ,maverika 

Posted

Malopre sam gledao Pravi fudbal prvi put posle 5-6 godina i to je jedina sportska emisija koju treba gledati.

Posted
31 minutes ago, goofs said:

Hoćemo Peju

meni on deluje kao mutavac

moj glas ide muti nikoliću