Popular Post Godfrey Posted June 20, 2023 Popular Post Posted June 20, 2023 (edited) Bukvalno "klub", doo, ili šta su već, da ne poželiš sa njima nikad da igraš. Kakva pobeda nad njima, samo da se razdvojimo, to je jedino rešenje. Koga boli kurac za pobedu nad ovako nečim Edited June 20, 2023 by Godfrey 3 1 5 2
Nikodije Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 9 hours ago, copkillah said: što kažu mladi, prisustvovao sam sahrani: Robija uspeo i u Bronksu da nađe naprednjake koji ometaju opoziciju™ dok govori. 2 1
napadaj Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Meh, nemam problem sa njihovim igračima, ekipa ko ekipa. U svakoj ima i mirnih likova i provokatora i grubljih likova... Ništa čudno u sportu. Ali ovo što navija za njih... 4 2
Montmorency Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 meni je zvezdina ekipa odlicna, Dobric nas je razbio sinoc, Kampaco isto, zasluzena pobeda ostalo ne bi komentarisao
shimpu Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Juce smo bili bolji samo je problem sto smo dali manje koseva od njih 2 3
copkillah Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 4 minutes ago, shimpr said: Juce smo bili bolji samo je problem sto smo dali manje koseva od njih da smo dali više koševa od njih, pobedili bismo, siguran sam u to 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Al mora Rado Đurović pre tekme da raspodeli "ti sine daješ toliko, ti toliko" i to vam je završeno 1
shimpu Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Krajnje je vreme da se smanje tenzije. Evo slozicemo se svi da Ledej nije prljav igrac, da su postupci Nanelija i Madara u trecoj utakmici opravdani, da Panter izuzetno lepo imitira sirenu i na kraju da smo bolji.
Popular Post Venom Posted June 21, 2023 Popular Post Posted June 21, 2023 Ne znam kako vam ne dosadi ovo prepucavanje oko toga ko je gori. Samo ta cinjenica valjda ukazuje na to koliko je diskusija besmislena, normalni ljudi se trude da vide ko je bolji. Ali nevezano za to je besmisleno, jer ste ionako najgore ekipe i najgori navijaci na svetu. Dovodite igrace iz Barselone i Reala, jer vam najgori covek na svetu, Vucic, daje pare, a da to ne radi odnosili bi vam koseve zbog dugova. Kad bi objektivno pogledali na stanje stvari, bili biste srecni sto uopste igrate finale, sto igrate Evroligu i na kraju krajeva sto niste ugaseni pre mnogo godina kao sto bi bilo posteno da se desilo. Sve preko toga je trebalo da bude premija, ali ne i vama. Da se to desilo, sad bi mozda imali finale u kojem bi navijaci pricali makar 10% o kosarci, a ne samo ko je koga pokrao i ostetio i ko je veci smrad od igraca. Tigrovi od papira. 7 1 10 3
Mindaugas Žukauskas Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Navijači bi se glodali svakako nezavisno od količine para koje su spucane u klubove. Ljudi se popičkaju na terminu za fudbal, roditelji se pobiju na utakmicama nižih kategorija. Resetovanje™ košarke neće ništa pomoći da neki ljudi postanu manja govna. 3
Popular Post Lezilebovich Posted June 21, 2023 Popular Post Posted June 21, 2023 (edited) Meni super sto ovaj venomov post moze da stoji na oba topika Edited June 21, 2023 by Lezilebovich 11 1
Recommended Posts