Popular Post shimpu Posted March 24, 2023 Popular Post Posted March 24, 2023 @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Gej, Džejms Skuni Pen Naneli, Grk Parapsihopapapetru i Palestinac Madagaskar. Od domaćih igrača tu su bili kapiten Filip Čović, Alen Islamović, Mladen Vojčić Trifa, Aleksa Bebek, Danilo Bregović i Simon Vukčević. Na polusezoni se razboleo Mališa Koprivica. Tad je još bila SFRJ pa je Glas takođe na polusezoni otišao na služenje vojnog roka u Bar u mornaricu. Tri godine je služio, ali se nije kod nas vraćao. Bio je tu i jedan Slovak Bronovidžijanski. Nakon tri mesec kod nas, otišao je u NBA gde je uzeo šampionski prsten i bio proglašen za MVP-ija. Na all staru je pobedio u zakucavanju tako što je preskočio Slavka Vranješa koji je stajao na ramenima Bobija Marjanovića. Priznajem da nisam gledao sve utakmice jer sam stalno imao neke proslave ili sam bio pripit 3 22
BWA Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 23 minutes ago, Ted said: uh, kao na iglama sam gledao svi rezultati nam nam idu u prilog u ovom kolu Sta ima burazeru?
Popular Post Ted Posted March 24, 2023 Popular Post Posted March 24, 2023 1 minute ago, BWA said: Sta ima burazeru? pa ništa, standardno.....pićke, zezanje, ludilo, some evra, utoka, klijenti, faktička esksproprijacija, vanknjižni održaj.....ovo, ono. i sok od zove, pošto alkohol ne pijem 1 9
Fins fleet Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Sad treba dobiti Real i Barsu, a izgubiti od Monaka kako bi ih pogurali na 2. mesto i da idemo na njih sa 7. PS Kako to da 1 bard nema smajli ovde?
Lord Stef Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 7 minutes ago, Ted said: pa ništa, standardno.....pićke, zezanje, ludilo, some evra, utoka, klijenti, faktička esksproprijacija, vanknjižni održaj.....ovo, ono. i sok od zove, pošto alkohol ne pijem Cek brate evo ti odgovarajuci soundtrack: 1 3
mozzer Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 (edited) Jos jednom da ponovim - ja prvi nisam verovao da je ovako nesto moguce sto se moglo videti po mojim postovima ovde sa pocetka sezone ali ovo je vrhunski , izuzetan, gotovo neverovatan uspeh za KKP, Obradovica, igrace i nas, bez obzira na visinu budzeta, porez, finansiranje etc. 17-13 u ovakvoj Evroligi, da se igra ovakva kosarka.... neverovatno Jos nismo u Top8 ali ako stignemo tamo da prijavim da prizeljkujem Real tamo.... SVAKA CAST MAJSTORI Edited March 24, 2023 by mozzer 2
shimpu Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Imam filing da cemo sve do kraja da izgubimo. I svi to znate. I svi to znaju 1
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted March 24, 2023 Popular Post Posted March 24, 2023 Posle sto godina sam otisao da gledam partizan uzivo i bilo je drazesno. 12 10
Jimmy Kowalski Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Mislio sam da si mladji, a ti starac Foco..
Popular Post Lord Stef Posted March 24, 2023 Popular Post Posted March 24, 2023 Kojot je Novak Djokovic 3 13
kud u maglu Simoviću Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 25 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Posle sto godina sam otisao da gledam partizan uzivo i bilo je drazesno. i baš gavri muni, ni real ni barsa nego ovi 1
Djolle Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 Lepo veče. Očekivao sam pobedu, ali su prevazišli moja očekivanja. Željko reko da se pogleda +- statistika i Aleksinih +18 za 16 minuta upada u oči. Biće teška utakmica za 2 dana protiv Olimpije. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 1
Recommended Posts