Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

gotovo ovo

• Replies 12.3k
  • Views 687.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Vezenkov iscedjen, komentarisao sinoc s Kuzmanovicem 

Samo da nas  djokovic ne izmalerise, bas je nasao kad ponovo da pocne da navija za nas

Papapetru igra ocajnu utakmicu 

4 minutes ago, garmonbozia said:

Papapetru igra ocajnu utakmicu 

Uzmi rijec nazad!

aj sto su nam svi rezultati u ovom kolu isli na ruku, ali sto igramo dobro

ne verujem da se moze vise od 5. mesta, ako i tamo ali mislim da ce svi od prve cetvorke gledati da nas izbegnu

Ruku na srce, Oly je odigrao buljson utakmicu, ko da su zelena im braca, no dobro, to nije nas problem.

Gde su sad svi oni postovi o tome kako Naneli duva lepak, da se svi lepo pospemo pepelom.

Just now, goofs said:

Ruku na srce, Oly je odigrao buljson utakmicu, ko da su zelena im braca, no dobro, to nije nas problem.

Gde su sad svi oni postovi o tome kako Naneli duva lepak, da se svi lepo pospemo pepelom.

Pa duvao je jbg :D od one trojke Zadru drugi igrac

Što volim ovo kad mislimo da smo dobili utakmicu dva i po minuta pre kraja. 

3 minutes ago, cedo said:

aj sto su nam svi rezultati u ovom kolu isli na ruku, ali sto igramo dobro

ne verujem da se moze vise od 5. mesta, ako i tamo ali mislim da ce svi od prve cetvorke gledati da nas izbegnu

Đe si Čedo brate?

A kad stari BWA kaže da možda imamo šansu za top 8 onda se starac izvrgava ruglu.

Sad razgovaramo o 4 mjestu.

E nikad bolje.

t r p a j

hack-a-fall

plitak potok :fantom:

Ako cemo traziti dlaku u jajetu to je sto nismo stigli razliku iz pireja. Ali i ovako je odlicno. Imali smo 100 asistencija

KRVOLIPTANJE

dajte barsu, dajte real, tejk em ol, tejk em ol

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout