Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Kao da je juče bilo.

• Replies 12.3k
  • Views 688.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Barcokas ne dolazi u Beograd.

Prpa bato, a?

Branka

Ej

Reci

Ej Branka, Branka, Braaaaankaaa

Pa znam, mislio sam da ćemo nastaviti na višim frekvencijama.

Jes, pa da me banuju zbog uvođenja Branka NOrdeusa nioutkuda u priču. Nisam lud :fantom:

zvezda - baskon

pao - barsa

alba - efes

lion - makabi

šta nam odgovora u ovim mečevima? da izgube baskon, efes i makabi? i da pobedi barsa pa da bude opuštenija kada dođe u bg?

4 minutes ago, BlackGeorge said:

zvezda - baskon

pao - barsa

alba - efes

lion - makabi

šta nam odgovora u ovim mečevima? da izgube baskon, efes i makabi? i da pobedi barsa pa da bude opuštenija kada dođe u bg?

To nam sve odgovara, mada ja vise preferiram da ekipa izgubi pre dolaska u Bg.Bolje da igraju pod pritiskom nego opusteni.

U realnosti, Barsa, Efes i Makabi ce da dobiju u proseku 15 razlike, jedino ova prva utakmica moze biti gusta.

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

sasvim sigurno najluđa košarkaška utakmica na kojoj sam bio

jbg nisam bio u kecmanovom zagrebu, ni istanbulu

I danas bi kidali, lagano F4

2 hours ago, BlackGeorge said:

nebitno je, sve je u našim rukama

Na Makabi je skocila kvota sa 1.45 na 1.6. Ne znam o cemu se radi ali ovo je bas golema kvota na tim koji se bori za 8 protiv poslednjeplasiranog

koji ima 4 poraza kuci u nizu.

E da, ako hoćemo da budemo prvi, sutra da pobedimo sa 30 razlike i da se nadamo da će izgubiti ostala 4 meča. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout