Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

2 minutes ago, BWA said:

Mladi smo

Mrzim vas.

• Replies 12.3k
  • Views 688.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

3 minutes ago, Ted said:

mislim da u ovoj ligi neće biti puštanja i opuštanja. niko ovde neće dolaziti da odradi posao i zajebava se. tako da su mi bez veze priče da će Oly, Real i Barsa da dolaze ovde u izletničkim varijantama, laganijemm ritmu, da će nešto da kalkulišu isl. kao što ni taj Panatinaikos neće da dolazi u poslednjm kolu na rekreaciju.

ovde je jedini benefit da budeš na nekom od prva četiri mesta, zbog domaćeg terena. nije toliko bitno ko će biti prvi a ko četvrti, pošto taj prvi neće imati ništa lakšeg protivnika od četvrtog. može da se desi da ima i zajebanijeg.

Tačno, no ne treba smetnuti sa uma da smo u onoj sezoni izbacili tada moćni Makabi iako su oni imali prednost domaćeg terena.

Tako da, ukoliko se uguramo u top 8,  a mislim da će to biti jako teško, ništa nije nemoguće.

1 minute ago, J.R. Cash said:

Mrzim vas.

Nemaš razloga.

meni deluje da će makabi da se izdvoji kao 6. a da ćemo krug praviti mi baskonija i žalgiris

verovatno ću sledeće nedelje misliti drugačije

:fantom:

10 minutes ago, BWA said:

Tačno, no ne treba smetnuti sa uma da smo u onoj sezoni izbacili tada moćni Makabi iako su oni imali prednost domaćeg terena.

Tako da, ukoliko se uguramo u top 8,  a mislim da će to biti jako teško, ništa nije nemoguće.

biće vraški teško, pošto je krajnje neizvesno koliko ćemo još puta moći da ponovimo partije na najvišem nivou. a upravo to će nam trebati, s obzirom da raspored kao da nam je Čović lično pravio

na nesreću tu se sad ubacuje i ova šugava aba i utakmice protiv Zvezde, Budućnosti i Cedevite u nizu, faktički jedine tri ekipe prtiv kojih moraš nešto da se cimaš. kao da nam je Čović lično pravio raspored

da nema ovih utakmica u abi, ili da možemo da ih igramo sa nekakvim juniorima ili rezervama (da imamo licencu) mislim da bi nam šanse bile iznad 50%. ovako, bojim se da će zamor materijala da dođe do izražaja, pa ćemo na nekim od presudnih tekmi biti kao izduvan balon. ovde smo i sami krivi, previsok poraz od Zvezde u abi i zajebavanje sa Cadevitom. samo Cedevitu da smo dobili, sad bi mogli da tankujemo barem jednu od tekmi, Cedevita ili Budućnost.

Edited by Ted

Jbg, Evroliga je takvo takmicenje, ne mozes u top 8 samo sa pobedama protiv Albe, Zvezde i Asvela, moras da pobedis i neku od azdaja. Efes je nama mec lopta.

20 minutes ago, Ted said:

biće vraški teško, pošto je krajnje neizvesno koliko ćemo još puta moći da ponovimo partije na najvišem nivou. a upravo to će nam trebati, s obzirom da raspored kao da nam je Čović lično pravio

na nesreću tu se sad ubacuje i ova šugava aba i utakmice protiv Zvezde, Budućnosti i Cedevite u nizu, faktički jedine tri ekipe prtiv kojih moraš nešto da se cimaš. kao da nam je Čović lično pravio raspored

da nema ovih utakmica u abi, ili da možemo da ih igramo sa nekakvim juniorima ili rezervama (da imamo licencu) mislim da bi nam šanse bile iznad 50%. ovako, bojim se da će zamor materijala da dođe do izražaja, pa ćemo na nekim od presudnih tekmi biti kao izduvan balon. ovde smo i sami krivi, previsok poraz od Zvezde u abi i zajebavanje sa Cadevitom. samo Cedevitu da smo dobili, sad bi mogli da tankujemo barem jednu od tekmi, Cedevita ili Budućnost.

To protiv Cedevite mi stvara nagon za povraćanje.

Najodvratniji klub u ABA ikad, s kojom se konstantno mučimo.

Nadam se da ćemo ih u BG isprasiti kako treba. 

ima jedan odvratniji

:fantom:

Ima tri. Taj najodvratniji ima i tim B, a ne treba zaboraviti ni ogavni crnoorkovski drzavni projekat samo zato sto Buducnost danas nema rezultatskih uspeha, niti se u nju sipa kao nekada.

b tim nosi tu laskavu titulu u mom svetu

Meni Cedevita gotivan tim, jesu Slovenci malo paljevine i to iritira na terenu, ali koliko se secam nikad nije bilo incidenata ni u Ljubljani ni u Beogradu, pa ni u Zagrebu dok su bili - tad su bili cak i gotivniji, minus Nolan Smit govnar pokvareni.

kako iz danasnje perspektive deluje nerealno da su cedevita i cibona mogle usred beograda da sruse vecite i odigraju medjusobno finale.

tada su roman lisac i sidro sebi potpisali smrtnu presudu, a liga dosla u prave ruke.

Edited by Nikodije

11 hours ago, BWA said:

To protiv Cedevite mi stvara nagon za povraćanje.

Najodvratniji klub u ABA ikad, s kojom se konstantno mučimo.

Nadam se da ćemo ih u BG isprasiti kako treba. 

Osim sto vas redovno pobjedjuju ima li jos neki razlog zasto su odvratni?

12 hours ago, MiddleClass said:

ima

12 hours ago, MiddleClass said:

Sijaset.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout