Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Spektakularna pobeda Monaca u Vitoriji, svaka cast majstore Sasa Obradovicu! Sada im se neutralisala pobeda protiv Reala, mnogo bitna utakmica sada je naredno kolo Zalgiris-Olimpijakos....

• Replies 12.3k
  • Views 721.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Eto, kiksnuo Bruklin kod kuce, a inace su domacica ekipa. Nema u EL sigurne pobede, sto nama i odgovara protiv favorita sa kojima cemo igrati..

То Монаћани у кувац вас љубим.

Још увек ми је мистерија ова Басконија и како гурају овако добро. Па њима је 1 Маринковић битан шраф у екипи.

Kad predano i vrijedno radiš, uključujući tu i promociju, da ne upotrijebim neku drugu riječ, kluba u svoj njegovoj veličini, onda se i ostali, naoko nezavisni faktori slažu u jednu savršenu cjelinu.

Čestitke Monaku, ali da mi ne dajemo sve od sebe u svim segmentima, ne bismo imali moralno pravo da se nadamo povoljnim rezultatima ostalih timova u elitnom evropskom košarkaškom natjecanju.

sad čekamo efes real, efes dva poraza za redom, 6-1 serija poraza...

mislim da ce partizanu faliti jedna pobeda, ona protiv baskonije. 

Moguće.

A onda imamo cijelo ljeto da pljujemo Pantera.

Vrlo moguce. Kad god pogledam tabelu, nedostaje ta pobeda.

3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

mislim da ce partizanu faliti jedna pobeda, ona protiv baskonije. 

a ko misliš da će da ide?

nemam pojma, mnogo je jebeno. partizan mora da pobedi 4 utakmice a ima najtezi raspored. jedino partizan igra sa sve 3 najace ekipe do kraja, doduse doma. dve od 3 doma, plus panatinaikos i onda bi morala jedna u gostima da se dobije. sad ova protiv efesa, ako se to dobije izbacuje se efes i onda su sanse solidne. 

pa to, mora i ostali da dobiju četiri utakmice

sem partizanovih utakmica one koje će najviše uticati na naš plasman su svakako makabi-bastonia u sledećem kolu i žalgiris-makabi tamo pred kraj

naravno i ova zaostala efes real, da se vidi da li efes ostaje u krugu i dalje

Edited by kud u maglu Simoviću

Izaziva mi OCD ova nekompletna tabela.

mislim da u ovoj ligi neće biti puštanja i opuštanja. niko ovde neće dolaziti da odradi posao i zajebava se. tako da su mi bez veze priče da će Oly, Real i Barsa da dolaze ovde u izletničkim varijantama, laganijemm ritmu, da će nešto da kalkulišu isl. kao što ni taj Panatinaikos neće da dolazi u poslednjm kolu na rekreaciju.

ovde je jedini benefit da budeš na nekom od prva četiri mesta, zbog domaćeg terena. nije toliko bitno ko će biti prvi a ko četvrti, pošto taj prvi neće imati ništa lakšeg protivnika od četvrtog. može da se desi da ima i zajebanijeg.

11 minutes ago, Milošica said:

Izaziva mi OCD ova nekompletna tabela.

Mladi smo, razumijemo se.

1 minute ago, BWA said:

Mladi smo, razumijemo se.

Moramo ponovo na pivo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.