mozzer Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Spektakularna pobeda Monaca u Vitoriji, svaka cast majstore Sasa Obradovicu! Sada im se neutralisala pobeda protiv Reala, mnogo bitna utakmica sada je naredno kolo Zalgiris-Olimpijakos.... 2
Jimmy Kowalski Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Eto, kiksnuo Bruklin kod kuce, a inace su domacica ekipa. Nema u EL sigurne pobede, sto nama i odgovara protiv favorita sa kojima cemo igrati.. 3
johan nagel Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 То Монаћани у кувац вас љубим. Још увек ми је мистерија ова Басконија и како гурају овако добро. Па њима је 1 Маринковић битан шраф у екипи. 1
BWA Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Kad predano i vrijedno radiš, uključujući tu i promociju, da ne upotrijebim neku drugu riječ, kluba u svoj njegovoj veličini, onda se i ostali, naoko nezavisni faktori slažu u jednu savršenu cjelinu. Čestitke Monaku, ali da mi ne dajemo sve od sebe u svim segmentima, ne bismo imali moralno pravo da se nadamo povoljnim rezultatima ostalih timova u elitnom evropskom košarkaškom natjecanju.
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 sad čekamo efes real, efes dva poraza za redom, 6-1 serija poraza... 1
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 mislim da ce partizanu faliti jedna pobeda, ona protiv baskonije. 1 1 2
BWA Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Moguće. A onda imamo cijelo ljeto da pljujemo Pantera. 1
J.R. Cash Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 Vrlo moguce. Kad god pogledam tabelu, nedostaje ta pobeda. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: mislim da ce partizanu faliti jedna pobeda, ona protiv baskonije. a ko misliš da će da ide?
Кристофер Лумумбо Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 nemam pojma, mnogo je jebeno. partizan mora da pobedi 4 utakmice a ima najtezi raspored. jedino partizan igra sa sve 3 najace ekipe do kraja, doduse doma. dve od 3 doma, plus panatinaikos i onda bi morala jedna u gostima da se dobije. sad ova protiv efesa, ako se to dobije izbacuje se efes i onda su sanse solidne.
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 (edited) pa to, mora i ostali da dobiju četiri utakmice sem partizanovih utakmica one koje će najviše uticati na naš plasman su svakako makabi-bastonia u sledećem kolu i žalgiris-makabi tamo pred kraj naravno i ova zaostala efes real, da se vidi da li efes ostaje u krugu i dalje Edited March 10, 2023 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 mislim da u ovoj ligi neće biti puštanja i opuštanja. niko ovde neće dolaziti da odradi posao i zajebava se. tako da su mi bez veze priče da će Oly, Real i Barsa da dolaze ovde u izletničkim varijantama, laganijemm ritmu, da će nešto da kalkulišu isl. kao što ni taj Panatinaikos neće da dolazi u poslednjm kolu na rekreaciju. ovde je jedini benefit da budeš na nekom od prva četiri mesta, zbog domaćeg terena. nije toliko bitno ko će biti prvi a ko četvrti, pošto taj prvi neće imati ništa lakšeg protivnika od četvrtog. može da se desi da ima i zajebanijeg. 4
BWA Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 11 minutes ago, Milošica said: Izaziva mi OCD ova nekompletna tabela. Mladi smo, razumijemo se. 1
Milošica Posted March 10, 2023 Posted March 10, 2023 1 minute ago, BWA said: Mladi smo, razumijemo se. Moramo ponovo na pivo.
Recommended Posts