Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Primljen kos u poslednjim sekundama prve cetvrtine, what else is new.

• Replies 12.3k
  • Views 688.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Danilo užasna sekvenca

Lesor izleti na nekontestovanom skoku napolje, dva puta napadnu Anjdusica off screenom za Belinelija i sta si radio u prvoj cetvrtini, nista.

Ne moze Andjusic da igra ovde, napasce ga svaki put.

Leday ima samog Andjusu na trojci, on dodaje Janisu.. :isuse:

Just now, Profesionalac said:

Danilo užasna sekvenca

Velika je verovatnoća da se otvori random strana na forumu i naleti na nešto ovako.

I opet preko Andjusica, mora napolje.

Ne bi trebalo da preuzimamo off ball blokade, bolje da popijemo koju trojku nego da nas ovak seciraju svaki put.

Edited by J.R. Cash

Vadi andjušića više napolje! Izgubismo meč.

Papa je grozan, drugi faul Pantera.

Vrhunski defanzivni posed i covek uzme da svirne korake u polazu.

Edited by J.R. Cash

Idi Exum u q :mellow:

Zanimljiva petorka :ohmy:

Edited by Profesionalac

Uf gadno se prosuo egzum

Jebote, branimo Belinelija kroz blokade kao da je krizanac Stefa Karija i Kleja Tompsona. Kao da je automatska trojka kad primi loptu.

Edited by J.R. Cash

Izgleda im je zeljko zabranio da sutiraju trojke. Ko god ostane sam cimne pa doda

No more switch kaze Karaicic. Hvala kurcu!

Haslujemo, ako nista

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout